Nov program: Duhovni vikend za pare, ki čakajo otroka – otroka pa ni in ni

Na Zavodu Iskreni želimo posebno pozornost nameniti tudi parom, ki se v svojem odnosu in življenju spopadajo s prav posebno (pre)izkušnjo. Odprti so življenju in hrepenijo po otroku – otroka pa ni in ni.

Ker se zdi, da je čakanje na otroka (kot tudi neplodnost) še vedno tabu tema družbe, se nam zdi še pomembneje, da o tem odprto spregovorimo ter s tem omogočimo prostor za rast, za besede, za srečanja.

Zato pripravljamo vikend prav za vas, dragi zakonci, ki čakate in hrepenite po otroku – otroka pa ni in ni. Vikend bosta vodila zakonca, ki imata lastno izkušnjo čakanja, zato verjamemo, da vama bo vikend čakanje vsaj nekoliko olajšal, morda tudi osmislil.

Kaj lahko pričakujete?

  • Pričevanja – z nami bodo svoje (pre)izkušnje delili pari, ki so bili pred leti v podobnem položaju, danes pa so blagoslovljeni z družinami. Zgodbe bodo raznolike, kakor so raznolika naša življenja, zagotovo pa nam bodo prav vse vlile poguma in moči, da bomo lažje čakali še naprej;

  • Duhovnost – na vikendu bomo še posebej prosili za izpolnitev naših hrepenenj, odgovore na naše »zakaj« bomo iskali v svetopisemskih zgodbah (ena izmed zgodb, ki se ji bomo posvetili, bo Elizabetina zgodba);

  • Terapevtka zakonske in družinske terapije nam bo spregovorila iz lastne izkušnje in nam osvetlila procese, ki se v času čakanja odvijajo v odnosu med zakoncema ter opozorila na pasti, v katere se zakonski odnos v takšni preizkušnji lahko ujame;

  • Svetovalka Ferility Care nam bo predstavila ženski cikel ter metodo NaPro, s katero lahko uspešno premagamo težave pri zanositvi.

  • Druženje in pogovor s pari, ki delijo vaše misli, vaše pogovore, hrepenenja, vprašanja …

 

In dragi bralci – če morda poznate kak par, za katerega se vam zdi, da si želi otroka (pa tega morda niste nikoli vprašali in se teme raje izogibate), povejte jima za vikend in ju povabite. Morda je prav zdaj priložnost, da odprete temo in paru, ki čaka, pokažete, da ste ga opazili in da vam ni vseeno.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja