“Nasvete, kako se spopasti s prepoznavnostjo, sem iskal tudi na Googlu.”

V času študija na teološki fakulteti duhovnika Martina Goloba nihče ni pripravljal na to, kako se naj kot duhovnik spopade s priljubljenostjo in z »oboževalci«. A prepoznavnost, ki si jo je zgradil s snemanjem vlogov ter prenašanjem bogoslužij preko spleta, mu je prinesla tudi sloves najbolj znanega vlogerja med duhovniki in obenem najbolj znanega duhovnika med slovenskimi vlogerji.

A kljub temu se Martin Golob zaveda, da je njegova prva skrb ta, da poskrbi za župnijo in župljane, ki so mu zaupani. Njegova naloga in dolžnost je, da oznanjuje in z zavedanjem o moči sodobnih medijev je svetovni splet eden izmed načinov, kako Božjo besedo približati ušesom in srcem ljudi.

Martin Golob bo z nami tudi na letošnji Družinski dogodivščini. Pohitite in se prijavite tukaj!

V novi oddaji Najbolj iskrenega podkasta je Martin Golob spregovoril tudi o tem, da ga včasih pokličejo njegovi »nadrejeni« in mu povedo, da je bleknil kakšno »bedarijo«, a da tudi njegovi sobratje duhovniki velikokrat prepoznajo njegovo dobro delo in se mu zahvalijo za ta način oznanjevanja.

Vabljeni k poslušanju.

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja