Napad na iskreni.net in festival družin

Thumbnail

V teh dneh se dogaja organiziran napad na Zavod iskreni.net z namenom diskreditacije pri naših poslovnih partnerjih in povzročitve finančne škode.

slika je simbolična.

V teh dneh oseba, ki se predstavi z imenom in priimkom (Boštjan Kovačec), načrtno po telefonu kliče pokrovitelje 6. Festivala družin in jih prepričuje, naj prekinejo pogodbe z Zavodom iskreni.net, sicer se bodo znašli v velikem medijskem škandalu (?).

Gospod po telefonu pokroviteljem niza kup laži, zavite v delčke resnice. Iz pogovorov ostajajo sporočila:

  • Začne s tem, da je Zavod iskreni.net homofobna organizacija in da naj bi kršil (?) človekove pravice istospolno usmerjenih oseb.
  • Da oni (?) že pripravljajo prijavo na mednarodno sodišče (?), s katerim naj bi seznanili tudi medije. 
  • Da imajo (?) podporo varuhinje človekovih pravic, Zdenke Čebašek Travnik.
  • Da bo posledica tega medijski škandal, zato prepričuje sponzorje, naj prekinejo pogodbe z nami.
  • Gospod trdi, da je Zavod iskreni.net financiran s strani RKC (?) in skrajnodesničarskih fondov (?).
  • Največja cvetka med izjavami pa je prav gotovo ta, da Zavod iskreni.net izvaja programe, kot so denimo delavnice, kjer z elektroškom zdravijo geje (???).

Ob takšnem načinu diskreditacije ostajamo brez besed. Še posebej zgovorno je dejstvo, da se ga poslužujejo tisti, ki imajo polna usta prizadevanj za strpnost in pluralnost.

V Zavodu iskreni.net nismo nikoli skrivali naših stališč recimo do vprašanj zakonske zveze, svobodne izbire v odnosu do spolne identitete ali posvojitev otrok s strani homoseksualnih parov. Gotovo je naš pogled drugačen kot pogled katere od drugih organizacij.

Toda nesprejemljivo je, da se ljudje, ki imajo drugačen pogled kot mi, namesto odprtega dialoga poslužujejo tako nizkih prijemov, kot so zgoraj opisani.

Napad in lažno ustrahovanje pokroviteljev je znak družbe, ki ni demokratična, ampak totalitarna. Je odraz logike “kdor ni z nami, je proti nam” in “uničimo vsakega, ki sodeluje z drugačnim od nas”.

Sporočamo, da se bomo z našim delom še bolj zavzeto zavzemali za družine, zakonsko zvezo in kulturo življenja. Hvala vsem, ki podpirate delo iskreni.net (še posebej vsem, ki ste v majski donacijski akciji darovali skoraj 10.000 EUR).

Hvala vsem, ki ne nasedate in ne boste nasedli grožnjam in ustvarjanju delitev tudi tam, kjer ni nobene potrebe zanje. Hvala vsem, ki sodelujete z nami pri delu za skupno dobro družin, pa četudi se morda v 100% ne strinjate z vsemi našimi stališči.

Ob koncu naj zapišemo še to, da je žalostno, da se tovrstnih akcij poslužujejo tisti, ki so večinoma financirani iz državnih sredstev, obenem pa želijo onemogočati organizacije, ki delujemo predvsem na trgu in s tem ustvarjamo tudi nov poslovni model civilne družbe.

Gospodu spročamo, da bomo uporabili vsa pravna sredstva, ki so nam na voljo, da preprečimo njegova blatenja, diskreditacijo in povzročitev finančne škode.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja