Na Festival družin pride tudi Fifi s prijatelji!

Thumbnail

Lanska Jamska dogodivščina je doživela izjemen odziv in požela veliko navdušenje tako med otroki kot tudi starši. Že veliko pred dogodkom smo zapolnili vsa prosta mesta.To nas zelo veseli, zato smo se tudi letošnje dogodivščine lotili z vsem navdušenjem in zagnanostjo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doživetje na kmetiji, ki vam bo omogočilo pristen stik z domačimi živalmi, kmečkim delom in prijaznimi risanimi junaki Fifi, Čmrlekom in Trobentico! Na ekokmetiji v bližnji okolici Laškega se boste odmaknili od mestnega vrveža in začutili prijazen obraz narave in ljudi.  Ob živalih se bodo veselili najmlajši in se bodo navduševali tudi “ta veliki” otroci. 

 

Kmetija, polna mehkih presenečenj … 

Videli boste kopico domačih živali: božalli boste lahko konje, si ogledovali kokoške, potipali mehko volno ovac in objeli majhne jagenjčke. Nežno zgrabili kravo za roge in ugotovili, da krav ni modro razjeziti, saj so rogovi kar pošteno trdi, spoznali se boste z ljubkimi prašički, ki vas gledajo tako ljubeče, da ne morete mimo, ne da bi jih pobožali … Kmečki gospodar nam bo pokazal del programa od ovčke do nogavičk (videli boste, kako se striže ovce in da jih to prav nič ne boli, spoznali kolovrat, predenje volne in pletenje nogavičk), ob krmljenju živali pa bomo videli, ali so pujski res taki “pujski”, kadar jedo, ali smo nemara mi včasih celo večji. 🙂  

In kaj na kmetiji počne Fifi?

Spominčica Fifi živi v cvetličnem vrtu in je vedno zelo zaposlena. Še posebej spomladi ima zelo veliko dela: skrbno mora obdelati vrt, posaditi rože, urediti okolico hiške … Tokrat bo zapustila svoj cvetlični vrt in vas poprosila za pomoč. Saj veste: prej ko bo delo opravljeno, prej bo na vrsti zabava! 

Po opravljenem delu vas bo pogostila z osvežujočim sadnim napitkom in slastnimi kolački ter vam pripravila veselo zabavo (plesno-glasbeno animacijo za otroke in starše).

Zaradi omejenega števila udeležencev so za Dogodivščino s Fifi in cvetličniki potrebne prijave. 

Več o dogodivščini s Fifi in cvetličniki na kmetiji si lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo, kjer se lahko tudi prijavite:

Dogodivščina s Fifi in cvetličniki na kmetiji.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja