Ko se pojavijo dvomi, vprašanja, težave – tu smo za vas!

terapija

Pravijo, da januar ni najbolj produktiven mesec. Zunaj prevladujeta tema in mraz, vsi so po napornem decembru izčrpani, novoletni sklepi drug za drugim padajo v vodo.

A za nas to ne velja! V januar smo zakorakali z veliko svežimi idejami, za katere kar komaj čakamo, da jih začnemo uresničevati. Tema in mraz nas sploh ne motita, kajti greje nas misel, da bomo v naslednjih dneh na portal prinesli novost, s katero si bomo z vami, dragimi bralci, še bližje.

Skupaj z vami želimo stopiti na pot, kjer se vam v določenem trenutku pojavita dvom ali ovira, vam pomagati čeznjo in vas spodbuditi, da greste v pravo smer.

Se vam po kakšni delavnici, ki ste jo obiskali, postavlja dodatno vprašanje? Se vam je zataknilo v odnosu s hčerko, sinom, možem, ženo? Imate dojenčka, pa se srečujete z vprašanji glede dojenja in nošenja?

V nekaj dneh bomo na portalu odprli svetovalnico Iskreni. Na vaša vprašanja, dvome, težave ali skrbi bo odgovarjala ekipa strokovnih sodelavcev Zavoda Iskreni.

Zanesljivi in vredni zaupanja

Medtem ko bomo na vašo željo vprašanja lahko objavili tudi povsem anonimno, pa bodo za odgovori stali zanesljivi ljudje z imenom in priimkom in dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju. To so:

-svetovalke za FertilityCare in NaPro

-svetovalke za nošenje

-svetovalke za dojenje

-zakonski in družinski terapevti

-dolgoletni voditelji naših programov, ki so že več let prave uspešnice: Čudovita princesa, Skrivnostna lepotica, Divji bojevnik, Seminar sočutnega starševstva, Delavnica za starše o spolni vzgoji

Ker nam je za vaše družine resnično mar, vam želimo ob ovirah, s katerimi se srečate na poti vsakdana, stati ob strani. Vas spodbujati. Vas opogumiti. Vas razumeti in vam pomagati, da boste v nov dan vstopili z zaupanjem vase in v vašo družino.

foto: storyblocks.com

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja