Klemen Jančič: »Požar je uničil mojo slaščičarno, a ni uničil mojih sanj.«

Vse, kar je Klemnu Jančiču ostalo po požaru, ki je do tal uničil njegovo slaščičarno, je bil kup krp. Še v času epidemije je osem mesecev ustvarjal svojo zgodbo in v poslovnem svetu udejanjal svoje slaščičarske sanje. Nato se je ob koncu novembra 2021 vse to spremenilo in čez noč se je moral Klemen odločiti, ali bo svoje sanje zavrgel ali bo vztrajal.

Dobrotniki, ki so mu takrat priskočili na pomoč, so »sokrivi«, da nikoli ni zares pomisli, da bi prenehal sanjati, ampak se je pogumno podal na novo pot ustvarjanja slaščičarsko–pekovskih izdelkov in njegova velika želja za prihodnost je ustvariti slaščičarsko akademijo.

Sedaj je ponosen lastnik slaščičarne in kavarne Klemen, obenem pa prepričan, da je dobrota Slovencev neverjetno velika, za kar je neizmerno hvaležen.

Kakšna je bila njegova pot, ki ga je preko Francije pripeljala do Trzina? Kako se je kot mlad podjetnik podal v nepredvidljivo slovensko poslovno okolje? Nakup kakšne slaščice priporoča vsem moškim za njihove žene? 🙂

Prisluhnite najbolj iskrenemu podkastu.

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti, in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikacijah iTunes, Google podcast in Spotify.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.    

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja