Klemen Jančič: »Požar je uničil mojo slaščičarno, a ni uničil mojih sanj.«

Vse, kar je Klemnu Jančiču ostalo po požaru, ki je do tal uničil njegovo slaščičarno, je bil kup krp. Še v času epidemije je osem mesecev ustvarjal svojo zgodbo in v poslovnem svetu udejanjal svoje slaščičarske sanje. Nato se je ob koncu novembra 2021 vse to spremenilo in čez noč se je moral Klemen odločiti, ali bo svoje sanje zavrgel ali bo vztrajal.

Dobrotniki, ki so mu takrat priskočili na pomoč, so »sokrivi«, da nikoli ni zares pomisli, da bi prenehal sanjati, ampak se je pogumno podal na novo pot ustvarjanja slaščičarsko–pekovskih izdelkov in njegova velika želja za prihodnost je ustvariti slaščičarsko akademijo.

Sedaj je ponosen lastnik slaščičarne in kavarne Klemen, obenem pa prepričan, da je dobrota Slovencev neverjetno velika, za kar je neizmerno hvaležen.

Kakšna je bila njegova pot, ki ga je preko Francije pripeljala do Trzina? Kako se je kot mlad podjetnik podal v nepredvidljivo slovensko poslovno okolje? Nakup kakšne slaščice priporoča vsem moškim za njihove žene? 🙂

Prisluhnite najbolj iskrenemu podkastu.

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti, in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikacijah iTunes, Google podcast in Spotify.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.    

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja