Kako praznovati obletnico poroke

Foto: Shutterstock

Obletnice poroke so prav posebni dnevi.

Mnogi si na ta dan privoščijo romantično večerjo ali pa se za razvajanje v dvoje odpravijo kar na večdnevni dopust. Nekateri možje presenetijo z rožami, nekatere žene pripravijo možu najljubšo sladico. V nekaterih domovih na ta dan odmevajo zabavne anekdote in spomini na ganljive trenutke s poročnega dne.

Morda si mož in žena sama ali skupaj z otroki ogledata poročni album, morda si zavrtita kakšen posnetek.

Morda si prižgeta poročno svečo in se ob njej zahvalita za preteklo leto. Morda gresta skupaj k sveti maši.

Klasičnih idej za praznovanje obletnice poroke je na spletu veliko. Mi pa smo za vas pripravili čisto posebno izdajo praznovanja obletnice poroke – takšno, ki traja kar tri dni!

Ko sta si na svoj poročni dan izrekla besede obljube …

… so besede močno odmevale v vajinih srcih. S tridnevno pripravo na tokratno obletnico pa bosta poskrbela, da bodo te besede v vaju zaživele z novo svežino. Tako bosta osvežila vajin zakon, da bo postal še lepši.

V treh dneh pred obletnico sledita pripravljeni vsebini. Tako se bosta poglobila v vajino poročno obljubo in vajin zakon.

Ni pomembno, katero obletnico praznujeta, saj vsako leto prinese nove misli in izzive, s katerimi se v zakonu soočamo.

Vsak dan bosta ob zanimivih vsebinah razmišljala o poročni obljubi in o tem, kako to obljubo živita. Te iztočnice vaju bodo spodbujale k medsebojnemu pogovoru in s tem k poglobitvi vajinega odnosa.

Sta pripravljena na izziv prav posebnega praznovanja obletnice poroke? Prenesita si Obletnica poroke malo drugače! Naj bo vajin zakon z vsakim dnem še lepši!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja