Kako praznovati obletnico poroke

Foto: Shutterstock

Obletnice poroke so prav posebni dnevi.

Mnogi si na ta dan privoščijo romantično večerjo ali pa se za razvajanje v dvoje odpravijo kar na večdnevni dopust. Nekateri možje presenetijo z rožami, nekatere žene pripravijo možu najljubšo sladico. V nekaterih domovih na ta dan odmevajo zabavne anekdote in spomini na ganljive trenutke s poročnega dne.

Morda si mož in žena sama ali skupaj z otroki ogledata poročni album, morda si zavrtita kakšen posnetek.

Morda si prižgeta poročno svečo in se ob njej zahvalita za preteklo leto. Morda gresta skupaj k sveti maši.

Klasičnih idej za praznovanje obletnice poroke je na spletu veliko. Mi pa smo za vas pripravili čisto posebno izdajo praznovanja obletnice poroke – takšno, ki traja kar tri dni!

Ko sta si na svoj poročni dan izrekla besede obljube …

… so besede močno odmevale v vajinih srcih. S tridnevno pripravo na tokratno obletnico pa bosta poskrbela, da bodo te besede v vaju zaživele z novo svežino. Tako bosta osvežila vajin zakon, da bo postal še lepši.

V treh dneh pred obletnico sledita pripravljeni vsebini. Tako se bosta poglobila v vajino poročno obljubo in vajin zakon.

Ni pomembno, katero obletnico praznujeta, saj vsako leto prinese nove misli in izzive, s katerimi se v zakonu soočamo.

Vsak dan bosta ob zanimivih vsebinah razmišljala o poročni obljubi in o tem, kako to obljubo živita. Te iztočnice vaju bodo spodbujale k medsebojnemu pogovoru in s tem k poglobitvi vajinega odnosa.

Sta pripravljena na izziv prav posebnega praznovanja obletnice poroke? Prenesita si Obletnica poroke malo drugače! Naj bo vajin zakon z vsakim dnem še lepši!

 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja