Kaj dogaja v Postojni na predvečer Festivala?

Sončno sobotno jutro v Postojni je razveselilo ekipo 80 ljudi, ki že od petka pripravlja zadnje stvari po velikem prizorišču jutrišnjega, že 3. Festivala družin.

Druščina je skoraj tako pisana kot bo nedeljska. Zgodaj zjutraj v soboto se je ekipa iskreni.net animatorjev podala v tri jame, kjer so pripravili potrebne točke za Jamsko dogodivščino. Ostali so tekom dneva izvedli zadnja usklajevanja za program, pripravili materiale za delavnice ter balone za okrasitev.

Popoldne pa: »Potrebujemo tri prostovoljce za pripravo balonov in nekaj močnih rok na osrednjem prizorišču. Ekipa jamske dogodivščine se sreča ob 17. uri. Uvodno animacijo začnemo piliti takoj po sestanku. V novinarskem središču je potrebno priključiti tiskalnik. Za sprejem 76 prijavljenih kolesarjev bosta skrbela vidva. Na otroškem prizorišču je potrebno ograditi prostor za 10 delavnic in izrezati kartončke za varstvo otrok …«

Takole približno se vrstijo naloge in teče delo okrog 80. prostovoljcev. Festivalska prizorišča vedno bolj dobivajo svojo jutrišnjo podobo, veseli prostovoljci pa jim tudi že vlivajo pravo razpoloženje.

Organizatorji zagotavljajo, da bo vse nared za jutrišnjo ta pravo dogodivščino – kaj pa je lahko nedeljski družinski izlet za vse družinske člane drugega kot dogodivščina.

Vsi skupaj komaj čakamo na jutrišnji dan, ko bo ta prizorišča preplavilo na stotine družin … Sončna sobota napoveduje še lepšo nedeljo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja