Jamska dogodivščina

Thumbnail

Dedki in babice, si želite preživeti prijetne in razburljive trenutke s svojimi vnuki? Podajte se v skrivnostne rove jamskega podzemlja, kjer vas čakajo čarobna doživetja s pravljičnimi junaki.

Pot vas bo vodila po podzemnih poteh prekrasnih jam, kjer se boste srečali s pravljičnimi junaki. Povodni mož vas bo naučil novo pesmico, Maček Muri je za vas pripravil posebno čarovnijo, Sneguljčica vam bo razkazala jamske zaklade, Janko in Metka se bosta z vami igrala staro igro Lavrencija, Pehta pa vam bo razkrila skrivnost, kje rastejo najbolj zdrave rožice in teče najbolj čista voda.

Nepozabna pustolovščina je namenjena krepitvi odnosa med starimi starši in vnuki. Če se stari starši pustolovščine ne morejo udeležiti, pa seveda lahko vskočite tudi starši.

Se vidimo torej to nedeljo, 17. maja, v Postojni na Festivalu družin

Obvezne prijave! Več informacii o jamski dogodivščini na spletni strani http://www.festival-druzin.si/program/jamska-dogodivscina.html, kjer se lahko tudi prijavite.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja