Iskreni, Zavod Iskreni in … skupnost Iskreni!

Thumbnail

Novo ime, nova podoba, nove različice … s predstavitvijo novega portala iskreni.net na zadnji aprilski dan leta 2018 se je res zgodilo kar precej sprememb.

Morda izgleda na prvi pogled malo komplicirano, ampak v resnici sploh ni.

Iskreni: temeljna sprememba je, da smo vse naše dejavnosti želeli združiti pod eno ime, pod eno blagovno znamko. In to je Iskreni. Pol letih, ko je bila v našem imenu spletna označba »pikanet«, smo jo odstranili, da naše ime zdaj bolj izraža vso širino našega delovanja.

Zavod Iskreni: je uradno ime ustanove, pravne osebe, preko katere poteka poslovanje in izvajanje naših dejavnosti. Zavod Iskreni je s prenovo portala iskreni.net dobil tudi pregledno predstavitveno spletno stran. Ker je Iskreni tudi samostojno ime, se odslej piše z veliko začetnico.

Več o skupnosti družin Iskreni si lahko preberete tukaj. Ker besedna zveza »skupnost Iskreni« ni uradno ime, se beseda »skupnost« piše z malo začetnico.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja