Festival družin je vse bližje!

Thumbnail

Vsi, ki že nestrpno pričakujete novosti o Festivalu družin: priprave nanj so na vrhuncu in vsi »iskrenci« smo s številnimi prijatelji zakopani v delo! 

Pridno tipkamo, pošiljamo, oblikujemo, oddajamo, organiziramo, telefonarimo, sestankujemo, usklajujemo … v eni sami veliki želji: tudi letos razveseliti številne slovenske družine, ki se s prijetno izkušnjo Festivala družin vračajo vsako leto znova! Letos vstopnine NI. Še več: vsaka družina, ki se bo udeležila 4. Festivala družin, prejme bon v vrednosti 10 €, unovčljiv za kopanje ali druge Thermanine programe (vse do 30. 11. 2010).

Naj vam postrežemo z nekaj zanimivimi informacijami:


ALI STE VEDELI, DA… 

 

¤ … je Festival družin edini nacionalni dogodek ob mednarodnem dnevu družine 15. maja? 

¤… se bo Festival družin letos iz tradicionalne Postojne preselil v Laško? 

¤ … bo letos Festival družin trajal kar 2 dni – sobota bo športno obarvana, v nedeljo pa bo pravo festivalsko vzdušje, kot ste ga vajeni?

¤ … ima festival družin svojo pravo dušo tudi zaradi pomoči vsaj 80 prostovoljcev? (Bi sodelovali tudi vi?) 

¤ … bodo letos z nami Čuki, Iztok Orešnik & Michael, klovnesa Cilka, Čarovnik Jani in številni drugi zabavni gostje? 

¤ … bomo pripravili okroglo mizo, na kateri bodo z moderatorjem Boštjanom Romihom debatirali Vlasta Nussdorfer, Nuša Derenda, p. Christian Gostečnik in Mitja Šenk?

¤ … je bila lanska dogodivščina tako velika uspešnica, da se bo zgodila tudi letos – tokrat Fifi in cvetličniki na kmetiji?

¤ … ima Festival družin vedno tudi nadomestni plan? Ob dežju bomo uživali na suhem.

Vse novosti seveda redno spremljajte na www.festival-druzin.si

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja