Ena dobra in ena slaba novica!

Foto: Shutterstock

Dobra novica je ta, da imamo končno dovolj denarja za vse načrtovane projekte!

Kateri so ti projekti?

⇒ Ustvarjanje in vodenje portala, ki dnevno prinaša nove, zanimive, zabavne, resne, poglobljene in kratkočasne vsebine. V prihodnjih tednih načrtujemo tudi nekaj razvedrila … Uvajamo rubriko Smeh ni greh, kjer bomo razvijali versko obarvan humor in se učili smejati tudi samim sebi. 🙂 Za predokus si oglejte sličico:

⇒ Razvoj novih in nadgradnja že obstoječih zelo kul delavnic in programov ter ohranjanje njihove zelo dostopne cene.

⇒ Ljudem, ki so v finančni stiski, nudimo solidarnostni sklad, da si lahko privoščijo terapije, delavnice … Hvala vam za to v imenu vse družbe! V imenu vseh otrok, katerih starši rešujejo svoj odnos in se trudijo bolje vzgajati! V imenu vseh (mladih) odraslih, ki delajo na sebi, da premagajo izzive, ki jih mučijo.

⇒ Zagovarjanje in širjenje vrednot, ki zagovarjajo dostojanstvo družine in vsakega posameznika.

Slaba novica pa je, da je ta denar še vedno v vaših žepih!

Približno polovico smo že zbrali, približno toliko pa še moramo. Ne potrebujemo veliko od vas, potrebujemo pa veliko vas. Tudi če darujete le minimalen znesek, je ta kamenček v našem mozaiku veliko vreden. Vsak evro šteje in prav vsakega smo veseli, saj je potrditev našemu delu in velika spodbuda za naprej.

Hvala vam že vnaprej za vaše veliko srce in za prav vsak znesek, ki ga zmorete in hočete darovati!  ⇒     DARUJ     BOG VAM POVRNI 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja