Ena dobra in ena slaba novica!

Foto: Shutterstock

Dobra novica je ta, da imamo končno dovolj denarja za vse načrtovane projekte!

Kateri so ti projekti?

⇒ Ustvarjanje in vodenje portala, ki dnevno prinaša nove, zanimive, zabavne, resne, poglobljene in kratkočasne vsebine. V prihodnjih tednih načrtujemo tudi nekaj razvedrila … Uvajamo rubriko Smeh ni greh, kjer bomo razvijali versko obarvan humor in se učili smejati tudi samim sebi. 🙂 Za predokus si oglejte sličico:

⇒ Razvoj novih in nadgradnja že obstoječih zelo kul delavnic in programov ter ohranjanje njihove zelo dostopne cene.

⇒ Ljudem, ki so v finančni stiski, nudimo solidarnostni sklad, da si lahko privoščijo terapije, delavnice … Hvala vam za to v imenu vse družbe! V imenu vseh otrok, katerih starši rešujejo svoj odnos in se trudijo bolje vzgajati! V imenu vseh (mladih) odraslih, ki delajo na sebi, da premagajo izzive, ki jih mučijo.

⇒ Zagovarjanje in širjenje vrednot, ki zagovarjajo dostojanstvo družine in vsakega posameznika.

Slaba novica pa je, da je ta denar še vedno v vaših žepih!

Približno polovico smo že zbrali, približno toliko pa še moramo. Ne potrebujemo veliko od vas, potrebujemo pa veliko vas. Tudi če darujete le minimalen znesek, je ta kamenček v našem mozaiku veliko vreden. Vsak evro šteje in prav vsakega smo veseli, saj je potrditev našemu delu in velika spodbuda za naprej.

Hvala vam že vnaprej za vaše veliko srce in za prav vsak znesek, ki ga zmorete in hočete darovati!  ⇒     DARUJ     BOG VAM POVRNI 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja