Drug drugemu dar

Thumbnail

Od 8. do 10. januarja smo se pari, ki smo vključeni v dve skupini e-priprave, zbrali v Celju na skupnem vikendu. Prihod na vikend je bil kar zahteven, saj se nas je večina morala prebiti do Celja skozi hudo sneženje. Zato je bilo pa toliko bolj zanimivo ob prihodu: vsi smo namreč ugibali, kakšni bodo pari, s katerimi se že več kot mesec dni srečujemo v internetni skupini.

Vikend je bil izredno pester in kdor je morda pričakoval samo predavanja, se je zmotil. Zelo so nas nagovorile iskrene izkušnje zakonskih parov, ki so vodili vikend. Dotaknile so se nas tudi teme, preko katerih smo odkrivali globino poročne obljube, na katero se pripravljamo.

Rdeča nit, ki je povezovala ves vikend, je bila simbolika darila. Odkrivali smo, kako poročna obljuba temelji prav na podaritvi drug drugemu: podaritvi misli, čutenj, hrepenenj, volje … in telesa. Razmišljali smo, kaj pomeni podariti tudi tisto v nas, kar nam osebno ni pri srcu. Veliko smo se pogovarjali, kako iz ljubezni med nama raste odprtost za novo življenje. Najbolj pa smo podaritev doživeli v soboto zvečer po maši, ko smo si v parih izročili preprosta darilca, ki smo jih sami izdelali.

Veseli smo bili potrditve, da smo na pravi poti, in izkušnje zakoncev, da se je vredno potruditi in da je srečno življenje v zakonu možno. Tako nam je vikend dal novega zagona pri gradnji našega odnosa in pripravi na poročni dan.  

Konec januarja bodo s srečevanjem začele nove skupine e-priprave. Več si lahko preberete tukaj.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja