Dragi podporniki, hvala vam!

Uspešen zaključek decembrske donacijske akcije 2020

Letošnjo decembrsko donacijsko akcijo, v kateri smo zbirali sredstva za organizacijo in razvoj programov Zavoda Iskreni, smo uspešno zaključili 15. januarja, vaša darežljivost pa se je nadaljevala tudi po njenem uradnem zaključku. Skupaj smo zbrali 32.271 evrov. Hvala vam! Vaša podpora nas navdaja s hvaležnostjo, obenem pa nam nalaga odgovornost, da vaše darove kar najučinkoviteje porabimo za pomoč družinam.

Visoka rast podpore tako po številu donatorjev kot po višini donacije

Izjemno veseli smo vaše velikodušnosti, saj so potrebe na področju dela z družinami ogromne.

Letos je naše programe skupaj podprlo 575 donatorjev. Povprečna donacija je znašala dobrih 55 evrov. Najvišja donacija, ki smo jo prejeli, je znašala 500 evrov. Kar 98 donatorjev pa se je odločilo, da nas bodo podprli z vsaj 120 evri, še nadaljnjih 106 pa, da nam bodo namenili vsaj 60 evrov. 533 donatorjev nam je svoj dar že nakazalo, 42 pa se jih je odločilo, da nas bodo podpirali celo leto.

Hvala za vašo podporo

V decembrski donacijski akciji smo torej zbrali 32.271 evrov, kar pomeni, da smo kljub težki situaciji zaradi epidemije covida-19 rezultat iz lanske decembrske donacijske akcije presegli za več kot 12 odstotkov, načrtovani znesek 30.000 evrov pa smo presegli za več kot 7,5 odstotkov.

Izjemno veseli smo vaše velikodušnosti, saj so potrebe na področju dela z družinami ogromne. Z zbranimi sredstvi bomo namreč lahko naredili veliko dobrega za slovenske družine, obenem pa je to tudi potrditev, da je naše delo plodovito in koristno in da nam zaupate.

Z vašo pomočjo spreminjamo srca

Geslo letošnje donacijske akcije je bilo Skupaj spreminjamo srca. In prepričani smo, da jih bomo z vašo velikodušno pomočjo lahko spremenili veliko. Potrebe na področju dela z zakonci, starši, družinami in otroki so namreč velike, še posebej v času epidemije covida-19, ki je prinesla mnogo stisk v odnosih. Nanje bomo lahko odgovorili tudi z vašo pomočjo.

Socialni sklad – pomoč ljudem v finančni stiski

Vsako leto 10 odstotkov sredstev, ki smo jih zbrali v donacijski akciji, namenimo v naš podporni sklad. Letos ta vsota znaša 3.227 eur.  Iskreno se vam, dragi donatorji zahvaljujemo tudi v imenu tistih,  ki si udeležbe na naših programih sami ne bi mogli privoščiti. Z vašo pomočjo jim bomo omogočili, da se bodo programov lahko udeležili brezplačno.

Leon Jagodic, vodja zbiranja donacij

Urška Petač, vodja programov

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja