Dotikamo se tudi “tabu tem”, kot so spolna vzgoja, menstruacija, naravno načrtovanje družine …

Spolna vzgoja, menstruacija, naravno načrtovanje družine, zakonska in družinska terapija, priprava na zakon … Teh tematik ne boste našli med najpogostejšimi oglasi, ki vam vsak dan znova »skačejo« iz računalniških ekranov. Ravno zaradi tega, ker se teh tem še drži oznaka »tabu tema« smo v Zavodu Iskreni prepričani, da morajo dobiti svoje mesto v družbi.

V ta namen že vrsto let pripravljamo različne programe, ki družinam pomagajo, kjer podporo potrebujejo, kjer so ranljive, kjer je potrebna pomoč, skupna hoja, nasvet, opora drugih staršev ali strokovnjakov. In po odzivih sodelujočih se lahko vedno znova prepričamo, da naša družba takšne programe nujno potrebuje.

Vas zanima kaj danes ponujamo možem, ženam, zakoncem, staršem, sinovom, hčeram? Vsem, ki si želijo naravnega načrtovanja družine? Ali pa tistim, ki se soočajo s težavami pri zanositvi? Mladim, ki se želijo pripraviti na zakon?

Koronski čas je pred nas postavil mnoge izzive, zato naše programe prilagajamo aktualnim razmeram, obenem pa smo prepričani, da lahko z (delno) selitvijo programov na splet dosežemo še več src.

Kako? Prisluhnite pogovoru z Urško Petač.

»ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja