Zdaj ste na vrsti vi!

Do konca leta 2023 nam žal ni uspelo zbrati potrebnih sredstev, ki jih v letošnjem letu potrebujemo za nemoteno delovanje. Presegli smo polovico zastavljenega cilja, a manjka nam še približno 25.000 €, da bomo lahko v celoti izvedli vse zastavljene aktivnosti za mlade, zakonce in družine v okviru Zavoda Iskreni.

Donacijsko akcijo smo zato podaljšali do 15. januarja. Hvala vsem, ki ste nas že podprli s svojim darom! Hvala pa tudi vsem, ki nas še boste v teh dneh. Prepričani smo, da lahko skupaj dosežemo zastavljeni cilj.

Znesek, ki nas še loči do cilja, je seveda velik, a verjamemo, da ga lahko skupaj dosežemo v prihodnjih dveh tednih, če vsak že danes daruje po svojih zmožnostih. In k temu spodbudi še druge. 

Naj se novo leto začne z dobrim delom in podporo projektom, ki zagovarjajo tudi vaše vrednote!

Če se za podporo Zavodu Iskreni še niste odločili, je zdaj odličen trenutek, da to storite

Donacijo lahko nakažete neposredno na naš račun. To naredite s pomočjo naslednjih podatkov oziroma poskenirate spodnjo kodo za plačilo prek spletne banke:

ZAVOD ISKRENI, Zavod za kulturo življenja
Cesta v Log 11
1351 Brezovica pri Ljubljani

 

TRR: SI56 2900 0005 1138 645
IBAN: BACXSI22
Koda namena: CHAR 
Namen: Decembrska donacijska akcija 2023
Sklic: SI00 1001-2023

Donirate lahko tako fizične osebe kot podjetja. V primeru, da potrebujete donacijsko pogodbo, nam pišite na [email protected].

Donacije so možne tudi prek donacijske spletne strani, kjer je mogoče donacijo plačati s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

DONIRAJ


Donacijska akcija 2023: DRUG DRUGEMU DAR


Ker vemo, da družine nujno potrebujemo delavnice, kot so Čudovita princesa, Skrivnostna lepotica in Divji bojevnik, bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bodo tudi letos na voljo po dostopni ceni in se jih bo lahko udeležilo čim več staršev in otrok.

V času, ko vse manj mladih sklene zakon, je ključno, da tistim, ki se odločijo za ta korak, nudimo kar najboljšo oporo in jim omogočimo, da zgradijo trdne temelje za zakonsko in družinsko življenje. Zato bomo nadaljevali tudi z e-pripravo na zakon.

A za oboje potrebujemo tudi finančna sredstva, saj se stroški zgolj s prispevki sodelujočih ne pokrijejo. Zato smo se odločili, da ne obupamo in podaljšamo donacijsko akcijo. Zdaj ste na vrsti vi, dragi bralci. Do 15. januarja imate torej še priložnost, da podprete:

  • ekipo, ki si prizadeva dati družinam mesto, ki si ga zaslužijo,
  • delavnice in programe, ki podpirajo družine, poglabljajo odnose med zakonci ter med starši in otroci,
  • širjenje družinskih vrednot,
  • podporni sklad za tiste, ki si delavnice in terapije zaradi finančne stiske ne morejo privoščiti (15 % zbranih sredstev namenimo za podporni sklad, s katerim sofinanciramo udeležbo socialno ogroženim posameznikom in družinam).

DONIRAJ

Kako nas lahko podprete? Donacijo nam lahko nakažete prek donacijske spletne strani, kjer je donacijo možno plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

Če ste že donirali, bomo veseli, če k temu povabite še koga. 

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja