Čas za inventuro in nove načrte

Danes je prvi dan zadnjega meseca v letu. Meseca, ko običajno delamo inventuro “za nazaj”. Smo v iztekajočem se letu dosegli cilje, ki smo si jih ambiciozno zadali prejšnje leto? Smo preživeli dovolj časa s svojimi bližnjimi? Smo se trudili, da bi delali dobro?

Verjetno katerega od ciljev ni več možno izpolniti, če z uresničevanjem nismo začeli že precej pred decembrom. A za preživljanje kakovostnega časa z družino in prijatelji ter dobra dela ni nikoli prepozno. Pa tudi december nudi več kot dovolj priložnosti za to. 

Drug drugemu dar!

V decembru poteka tradicionalna donacijska akcija pod geslom “Drug drugemu dar”, ki predstavlja temelj za delovanje Zavoda Iskreni v letu 2024.

V Zavodu Iskreni se zavedamo, kako pomembno je preživljati čas z družino, negovati odnose in se kaliti drug ob drugem. Kako pomembno je imeti ob sebi nekoga, ki te ima brezpogojno rad in ti stoji ob strani v sreči in nesreči. Pa naj bo to zakonec, starši, otroci, sorojenci ali prijatelji. Premalokrat se zavedamo, da smo drug drugemu najbolj dragocen dar!

Če pa to dejstvo že ozavestimo, se prepogosto ujamemo v past, da na tak način razmišljamo samo o svojih bližnjih. A smo dar tudi mnogim ljudem, ki jih sploh ne poznamo!

Darovi, ki spreminjajo srca. In življenja.

Poslanstvo Zavoda Iskreni je čim bolj celovito podpreti in spodbuditi družine, da bodo znale prepoznati in v polnosti živeti svojo poklicanost. 

Jih z različnimi delavnicami, izobraževalnimi in informativnimi članki, oddajami, podcasti in intervjuji opogumiti in opolnomočiti, da bodo pogumno kos vsakodnevnim izzivom. Da bodo vsak dan boljši mož in boljša žena, boljši oče in in boljša mama … Da bodo osebno rastli in se razvijali.

Veliko nam pomeni in počaščeni smo, ko nam udeleženci delavnic in bralci portala sporočite, da je določena delavnica ali vsebina na portalu pozitivno vplivala na vaše življenje. Da ste se zaradi tega bolj povezali z družino. Da ste našli odgovore, ki ste jih iskali. Ali pa samo spoznali, da niste edini, ki se v določenem obdobju življenja soočate s točno določeno težavo. 

Vse to zmoremo skupaj z vami, dragi bralci portala, udeleženci delavnic, udeleženci e-priprave na zakon in naši naročniki. Vi ste tisti, ki nam s svojim pozitivnim odzivom in vsakoletno podporo v donacijski akciji dajete motivacijo in možnost, da to z veliko odgovornostjo in zanosom delamo še naprej. 

Ostanite z nami

Vabljeni, da tudi v prihodnje ostanete z nami in podprete naše delo ter s tem pripomorete k temu, da se bo naše skupne vrednote slišalo. Bodimo drug drugemu dar.

Podprite:

  • ustvarjanje vsebin, ki pozitivno vplivajo na odnose med zakoncema in v družini ter na osebno rast,
  • organizacijo in izvedbo delavnic za otroke in starše, kjer se gradijo odnosi in raste zaupanje med njimi,
  • razvoj novih delavnic, ki odgovarjajo na izzive, s katerimi se v sodobni družbi soočamo kot posamezniki in kot družina,
  • ekipo, ki ima voljo in ideje, da vam redno prinaša vsebine za osebno in duhovno rast.

Z donacijo pa pomagate tudi vsem, ki se znajdejo v hudih življenjskih preizkušnjah ter potrebujejo psihoterapevtsko pomoč, a si je zaradi finančne stiske ne morejo privoščiti. Pomagate tistim družinam, ki si želijo graditi odnose, a težko zberejo dovolj denarja za udeležbo na delavnici. 15 % vseh sredstev, zbranih v donacijski akciji, namreč namenimo Podpornemu skladu Iskreni, s katerim osebam in družinam v materialni stiski sofinanciramo udeležbo na delavnicah in terapijah v Terapevtskem centru Iskreni. 

Koliko sredstev moramo zbrati?

Za uresničevanje vsega zgoraj naštetega v letu 2024 moramo do 31. 12. 2023 zbrati 55.000 €. Verjamemo, da nam s skupnimi močmi lahko uspe.

O tem, koliko sredstev smo z vašo pomočjo že zbrali, vas bomo sproti obveščali prek donacijskega metra na portalu iskreni.net.

Med vami si želimo nagovoriti 310 donatorjev, ki nam boste namenili vsak po 60 €, 155 donatorjev, ki nam boste namenili po 120 €, in 75 donatorjev, ki nam boste namenili 240 €.

Vsem našim najzvestejšim donatorjem se bomo ob koncu donacijske akcije zahvalili s skromnim darilcem, ki vam ga bomo poslali na dom.

Za donacije:

  •  med 60 € in 119 € prejmete darilni bon v vrednosti 5 € za nakup v spletni trgovini Iskreni;
  • med 120 € in 239 € prejmete darilni bon v vrednosti 10 € za nakup v spletni trgovini Iskreni;
  • 240 € ali več prejmete darilni bon v vrednosti 15 € za nakup v spletni trgovini Iskreni.

Vabimo vas, da si izberete enega od zgoraj predlaganih zneskov (60 €, 120 € ali 240 €) oziroma nas podprete po svojih zmožnostih.

Kako lahko donirate?

Donacijo lahko nakažete neposredno na naš račun. To naredite s pomočjo naslednjih podatkov oziroma poskenirate spodnjo kodo za plačilo prek spletne banke:

ZAVOD ISKRENI, Zavod za kulturo življenja
Cesta v Log 11
1351 Brezovica pri Ljubljani

 

TRR: SI56 2900 0005 1138 645
IBAN: BACXSI22
Koda namena: CHAR 
Namen: Decembrska donacijska akcija 2023
Sklic: SI00 1001-2023

Donirate lahko tako fizične osebe kot podjetja. V primeru, da potrebujete donacijsko pogodbo, nam pišite na [email protected].

Donacije so možne tudi prek donacijske spletne strani https://www.iskreni.net/trgovina/donacijska-akcija/, kjer je mogoče donacijo plačati s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

DONIRAJ

Vsak evro šteje!

Donacije zbiramo do 31. decembra 2023. Vabimo vas, da nas po svoji moči podprete.

Počaščeni bomo, če boste naš ambasador in boste naše delo in vrednote predstavili tudi prijateljem in znancem ter jih povabili k donaciji.

Za vaš velikodušen dar in podporo se vam iz srca zahvaljujemo.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja