Dež nas ne bo pregnal!

Thumbnail

Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Najbrž je za nekaj dobra tudi neprijazna vremenska napoved. Toda Festival družin od nje ni odvisen.

To smo dokazali tudi že leta 2008, ko so bile napovedi veliko bolj črne. Namesto da bi doma sedeli, gledali televizijo in pustili še eni nedelji, da zbeži mimo vas, pridite na Festival družin! Mi bomo poskrbeli, da se boste zabavali na suhem, ustvarjali, gledali lutkovne predstave ali uživali s Fifi in cvetličniki na kmetiji.

Če bo dež, bo program delno prilagojen razmeram (predvsem dejavnosti iz parka bodo prestavljene na suho). Kljub vsemu boste lahko pod šotorom rajali z Iztokom in Michaelom, čarali skupaj s čarodejem Janijem ter navdušeno migali s Čuki.

Pod šotorom bodo tudi delavnice in drugo dogajanje. Thermana Laško vabi v čudoviti bazenski kompleks. 

 

V Kulturnem centru boste na varnem uživali v vseh predstavah: Gospod pepi in črviček Artur (ob 12. in 14. uri), Povodni mož in makov škrat (ob 13. uri) ter Omara dveh svetov (ob 15. uri).

V Zdravilišču Laško bodo, kot je bilo predvideno, vsa predavanja

Tudi večina ostalega programa bo pod šotorom, manjšimi šotori ali v zdravilišču laško. Družinska maša se bo iz parka preselila v šotor.

Vremenska napoved je namreč boljša kot pred dvema letoma, ko smo imeli 2. Festival družin in izjemno močne plohe. Kljub zelo slabim napovedim in številnim ploham to ni zmotilo nekaj tisoč obiskovalcev, ki so veselo rajali z glasbeniki, animatorji in prijatelji – nekateri celo pod milim nebom – za dokaz prilagamo slikico z glavnega prizorišča leta 2008. To nedeljo, 16. 5. 2010, bo vreme (po napovedih sodeč) zagotovo boljše.

 

Natančnejše informacije o spremembah lokacij zaradi vremena bomo sproti objavljali na spletni strani www.festival-druzin.si

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja