5 let portala iskreni.net

Thumbnail

1.10.2004 smo aktivirali spletno mesto Iskreni.net. Že po prvih tednih smo beležili preko 1.500 bralcev. Danes (september 2009) ima portal 24.518 različnih bralcev in preko 39.000 obiskov mesečno. Ob dejstvu, da se s spletnim mestom do letošnjega leta nihče ni poklicno ukvarjal, so podatki zagotovo razveseljivi. A še bolj razveseljivo je dejstvo, da je kasneje okrog spletnega mesta www.iskreni.net zrasla prava skupnost in veliko kvalitetnih pobud, ki dajejo pomemben prispevek h kulturi življenja in položaju družin v Sloveniji. Tako je iz portala zrasla e-priprava na zakon, šola za starše, Festival družin, izobraževanje NND svetovalcev, Družinska kartica itd…

 
*povprečje mesečnega obiska med 1.1. in 28.9. – vir google analytics

 

Pomembna prelomnica pri iskreni.net se je zgodila v marcu 2007, ko smo ustanovili Zavod iskreni.net in se nekateri poklicno (tvegano) usmerili v izgradnjo močne civilne organizacije. Glede na stanje interneta pri nas smo načrtno vse sile usmerili na dejavnosti, ki niso vezane zgolj na splet, in pri tem želi uspehe. Ob dejstvu, da se nam izteka 5-letni načrt, smo trenutno v fazi načrtovanja in oblikovanja novega. Ob 3. obletnici zavoda bomo predstavili bodoče korake in načrte – verjamemo, da bomo takrat pozitivno presenetili mnoge družine.


Otroški program na 3. Festivalu družin maj 2009

Ta trenutek vam žal ne moremo obljubiti, da bo spletno mesto raslo hitreje kot doslej, saj je to odvisno od vseh vas in nas, ki v prostem času kaj zapišemo in soustvarjamo. Ob tej priliki vabimo vsakega izmed vas, ki mu je kultura življenja blizu, da nam pomaga ustvarjati spletno mesto iskreni.net.

Velika zahvala pa gre seveda vam, dragi zvesti bralci, kajti prav vi nam dajate zaleta za naprej. Vse naj ob 5-letnici!

Komentarji

  1. Nekoliko pozno pa vseeno iskreno vse najboljše! Upam, da boste vztrajali na poti in postajali vsak dan boljši. Večkrat pridem in večino preberem. Skoraj vedno zapustim stran mirna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja