Z družino na čarobni tabor Družinska dogodivščina na morju!

Epidemija je v lanskem letu globoko zarezala v družabne, kulturne, zabavne in duhovne prireditve. Tako je zaradi nepredvidljivih razmer odpadel tudi Festival družin. Po letu odmora pa smo se ustvarjalci tega edinstvenega dogodka za družine odločili, da ga letos izvedemo v nekoliko spremenjeni obliki, in sicer kot Družinsko dogodivščino s taborom, pa vendar z izvrstnim programom, ustvarjalnimi delavnicami, športnimi aktivnostmi in posebno pustolovščino.

Z družinami na morje!

Da bo Družinska dogodivščina čarobna, bo poskrbela že letošnja lokacija, in sicer se bomo lahko družine v okviru tega dogodka prvič podale na morje. Od 25. do 27 junija nas bo gostil Kamp Ankaran, kjer bomo poleg bivanja v največjem kampu na slovenski obali in uživanja v morskih radostih, lahko uganjali norčije tudi na odprtem bazenu. Že vse to je razlog, da se odločite za nepozaben začetek poletja z nami na Družinski dogodivščini.

Ker pa bomo že na morju, ne sme manjkati vznemirljiva pustolovščina med valovi. Tako bo priložnost, da se cela družina vkrca v gusarsko ladjo kot iz pravljice in se poda na panoramski izlet od Ankarana do Izole, kjer bo priložnost tudi za kopanje na urejeni plaži na Svetilniku. Da nas vročina ne bi preveč ohromila pa bo poskrbela osvežilna pijača na krovu!

Pestrer program, zanimivi gostje ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, posebna pustolovščina …

Ob vseh morskih dogodivščinah se boste lahko umirili in nekaj novega znanja pridobili ob predavanjih medijsko prepoznavnih gostov. Psiholog in specialist klinične psihologije ter direktor Inštituta za osebni razvoj C.A.R. Aleksander Zadel nam bo spregovoril o odnosih v luči časa, v katerem živimo. Z nami bo tudi zgovorni in simpatični župnik Martin Golob, ki bo poleg nedeljske sv. maše imel tudi pričevanje.

Čaka vas družinska dogodivščina z izvrstnim programom, ustvarjalnimi delavnicami, športnimi aktivnostmi in posebno pustolovščino.

Za vse družinske člane bodo na voljo različne delavnice, tako ustvarjalne, raziskovalne kot tudi informativne. Za starše in mlade bo Safe.si ločeno pripravil delavnici o varni rabi interneta, za otroke pa bo zanimiva tudi predstavitev dela pravega detektiva, ki bo razkril skrivnosti tega vznemirljivega poklica.

Na voljo bo tudi delavnica s frizersko mojstrico Majo Jerkič o primerni negi las in o friziranju. Najmlajši se bodo zabavali ob plesu, ustvarjanju z različnimi materiali ter Montessori uricah. Kot pika na i pa nas bo navdušil nastop poskočnega glasbenika Dejana Dogaja. Vse to bodo pospremile tudi različne aktivnosti, kot so nogomet, preizkušnja električnih skirojev, skakanje na napihljivem gradu, knjižnica pod drevesi pa družabne igre …

Večeri bodo postregli z zabavnimi predstavami Maček Muri, Miškolinček ter stand-upom Roka Šrlepa o krščanskih in svetovnih »forah«. Ne bo manjkala niti nekoliko bolj resna aktualna okrogla miza Domovine. Program pa skriva še marsikaj zanimivega!

Število mest je omejeno

Za vse te dejavnosti pa bo potrebno veliko energije, za kar bo poskrbela sveže pripravljena, sezonsko obarvana, tipična istrska hrana po receptih naših non z »mediteranskim pridihom« – izpod skrbnih rok cele družine kuharskega mojstra! Saj bomo vendar na morju v slovenski Istri!

Tabor Družinska dogodivščina Iskreni na morju bo letos še bolj pristen in organiziran varno tudi z vidika covidnih ukrepov. Število družin je omejeno, zato pohitite s prijavo. S prijavo do 21. 5. 2021 vas čakajo tudi posebne ugodnosti!

Morje je čudovito, ampak z Družinsko dogodivščino Iskreni bo pa čarobno!

Prispevek je oglasno sporočilo.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja