Vas mika uporaba pralnih plenic?

Thumbnail

Pleničke Racman so zvesti partner in podpornik Zavoda iskreni.net, zato z veseljem delimo z vami dve zanimivi novici iz njihovega podjetja.

V slovenskem podjetju Viral d.o.o. izdelujejo pleničke Racman že 10 let. Zaradi izrednih možnosti, ki jih prinaša šivanje plenic v domačem okolju (in ne na Kitajskem), se zmorejo hitro in dobro prilagajati potrebam slovenskih mamic (in očetov seveda) :). Tako so pred kratkim izdelali prvo slovensko pleničko vse v enem (all-in-one), ki jo do septembra še lahko kupite po promocijski ceni. Povemo pač, da ne boste potem jezni, ker vas nismo opozorili 😉 .

In, če niste čisto prepričani, če so pralne pleničke primerna izbira tudi za vas, vam edini v Sloveniji ponujajo tudi možnost izposoje pleničk. Izposoja je za vse, ki se kasneje odločijo za nakup, brezplačna, če pa po tednu dni ugotovite, da vam pleničke ne ustrezajo, vas izposoja stane le 9,60 €.

Paket pleničk, ki si jih izposodite, vsebuje celoten program pleničk Racman (iz bambusa, bombaža, organskega bombaža, take, ki se zapenjajo na ježke, in take, ki se zapenjajo na pritiskače, »dvojne« (plenička+prekrivne hlačke) ali vse-v-enem…).

Edina slabost izposoje, ki smo jo zaznali, je ta, da pleničke niso nove za vsako družino, temveč lahko en paket testira več družin zaporedoma (so pa seveda oprane na 95°C). Nekaterih to niti malo ne moti. Za tiste, ki bi jih to odvrnilo od testiranja, pa ponujajo drugačno možnost – ko naročite set pleničk (kar je za vas bolj ugodno), vam priporočajo, da jih za začetek operete le nekaj in testirate, ostale pa lahko neuporabljene in neoprane vrnete.

Zakaj upajo ponuditi take možnosti? Ker zaupajo v svoje izdelke in verjamejo, da boste z njimi nadvse zadovoljni.

In to še ni vse! Za svoje pleničke nudijo tudi garancijo v času povijanja enega otroka. Torej, če se vam slučajno (ampak res samo slučajno, ker prodajajo kvalitetne pleničke 🙂 ) zgodi, da vam v obdobju cca 2,5 let (kolikor je povprečje povijanja enega otroka) opešajo ježki ali pritiskači, vam jih brez vprašanj brezplačno zamenjajo.

Priporočamo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

 1. Dobra ideja glede izposojanja za tiste, ki oklevajo.
  Mi smo navdušeni uporabniki njihovih bambusovih plenic. Res so fajn, kvalitetne in z vsemi prednostmi: ZDRAVJE, ekologija, prihranek…

 2. Tudi mi smo zelo zadovoljni uporabniki. Zdaj ko je poletje, okrog šiba kar brez prekrivnih hlačk tako da je tudi posedanje na kahlico enostavneje.
  Ja, volnene prekrivne hlačke so super, sploh po kakšnem mesecu uporabe, ko se popolnoma unesejo. Niti enkrat ni šlo “čez”.

 3. re:
  [quote=Katja]Tudi mi smo zelo zadovoljni uporabniki. Zdaj ko je poletje, okrog šiba kar brez prekrivnih hlačk tako da je tudi posedanje na kahlico enostavneje.
  Ja, volnene prekrivne hlačke so super, sploh po kakšnem mesecu uporabe, ko se popolnoma unesejo. Niti enkrat ni šlo “čez”.[/quote]
  Katja, uporabljate take “na štumf” ali na ježke/pritiskače? Ker prve so malo nerodne za dnevno uporabo, druge mi pa nekako niso prepričljive… Smo pa že dvakrat spali v tistih na štumf in smo res zelo zadovoljni 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja