Skupaj spreminjamo srca: Začenja se decembrska donacijska akcija 2020

Vir: Pixabay

Leto 2020 je bilo zelo posebno leto. Zaradi ustavitve tako rekoč celotnega življenja spomladi in še enkrat jeseni, pa tudi zaradi vseh ostalih omejitev in sprememb, ki jih je prinesla epidemija koronavirusa, smo bili prisiljeni na glavo postaviti celotno področje preventivnih in kurativnih programov v Zavodu Iskreni. Mnoge že napovedane izvedbe smo morali odpovedati, tako da nismo uspeli speljati vseh programov v živo. Prav tako smo morali prvič v naši zgodovini odpovedati Festival družin, ki nam pomaga kriti pomemben del skupnih stroškov.

Vseeno pa smo se takoj odzvali na spremembe. Mladim parom, ki so načrtovali poroko, smo takoj ponudili dodaten termin e-priprave na zakon, in dodatno energijo vložili v to, da čim več vsebin, ki jih sicer predstavljamo v živo, preselimo na spletne platforme.

Delo, ki smo ga opravili, je že obrodilo sadove, se pa zavedamo, da bomo tudi v prihajajočem letu morali vložiti še veliko energije v to, da bomo lahko družinam čim bolje odgovarjali na potrebe, ki jih imamo v spremenjenih okoliščinah.

Za to pa potrebujemo vašo pomoč.

Da bi lahko uresničili zastavljene cilje, smo pred nekaj dnevi začeli z našo tradicionalno decembrsko donacijsko akcijo. Prosimo vas, naši zvesti prijatelji in podporniki, da nas podprete tudi letos in nam omogočite delovanje in nadaljnji razvoj.

Koliko sredstev moramo zbrati?

Za to, da bi lahko v letu 2021 pripravljali kakovostne in vsebinsko bogate izobraževalne programe, ki bodo ljudem dostopni preko spleta, kolikor bo mogoče, pa tudi v živo, moramo do 31. 12. 2020 zbrati 30.000 evrov. S temi sredstvi bomo financirali delovanje Zavoda Iskreni, prilagoditev obstoječih programov novim razmeram, deloma pa tudi razvoj novih vsebin, ki bodo še bolje odgovarjale na konkretna vprašanja družin.

O tem, koliko sredstev smo z vašo pomočjo že zbrali, vas bomo sproti obveščali preko donacijskega metra na portalu iskreni.net.

Socialni sklad

Trudimo se, da bi bili naši programi cenovno dostopni čim širšemu krogu ljudi. Vseeno pa se pogosto srečujemo z ljudmi, ki si udeležbe na programih, ki jih pripravljamo, zaradi svojega materialnega položaja ne morejo privoščiti. Zato bomo tudi letos 10 % zbranega denarja vložili v naš socialni sklad, s pomočjo katerega bomo omogočili udeležbo na programih tudi ljudem iz socialno šibkejših okolij.

Skupaj spreminjamo srca

Geslo letošnje decembrske donacijske akcije je Skupaj spreminjamo srca. Osrednji cilj naših programov je namreč prav to, da bi pomagali spreminjati srca in jih uglasiti za življenje v zakonu, družini, medsebojnih odnosih …

Vabimo vas, da še naprej podpirate naša prizadevanja za boljše življenje slovenskih družin in s tem postanete naš sodelavec pri gradnji boljše družbe. Zelo pa bomo hvaležni, če nas predstavite tudi prijateljem in znancem, za katere menite, da bi jih naše delo utegnilo zanimati.

Ker smo pri svojem delu v celoti odvisni od vas, naših podpornikov in donatorjev, in ker verjamemo, da s svojim delom lahko skupaj spreminjamo srca, vas vabimo, da nas podprete in nam tako s svojo (ponovno) donacijo omogočite nadaljnje delo. Mi pa vam obljubljamo, da bomo vaš denar kar najučinkoviteje porabili.

Zbrati moramo 30.000 evrov. Verjamemo, da nam s skupnimi močmi lahko uspe. Med vami moramo najti 250 donatorjev, ki nam boste namenili 60 evrov, in 125 donatorjev, ki nam boste namenili po 120 evrov. Vabimo vas, da si izberete enega od teh zneskov, ali pa nas podprete po svojih zmožnostih.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja