Samo za vas nove zanimive in uporabne iskrene vsebine

Vir: Iskreni

V zadnjih tednih smo dobili več sporočil, da ste opazili številne novosti na našem portalu, a da bi jih lahko malo bolj »obesili na veliki zvon«. Poleg vsakodnevnih aktualnih vsebin z družinsko, zakonsko, vzgojno in družbeno vsebino ter aktualnih programov (FertiliyCare in Napro, Čudovita princesa, Skrivnostna lepotica, Divji bojevnik) so se nam pred letom in pol pridružili še podkasti (do sedaj že z več kot 30 gosti), Svetovalnica Iskreni, na katero se obračate s svojimi vprašanji. Od prejšnjega meseca pa so na našem portalu za vas še nove dodatne vsebine; namigi za družinske izlete, kuharski namigi oz. recepti, knjižni in filmski namigi, vsakodnevna Božja beseda, zabavne ter spodbudne misli in seznam vsebin (knjig, slikanic, otroških predstav in filmov), pri katerih priporočamo posebno pozornost in so razdeljene po starostnih kategorijah.

Družinski izleti

Ker vemo, kako pomembni so za družino skupni trenutki, vam bomo skozi leto predlagali različne ideje za izlete, preko katerih boste lahko odkrivali neštete kotičke po Sloveniji, spoznavali vam-še-neznane značilnosti kraja, uživali v prekrasnih razgledih, se preizkušali v rekreacijskih aktivnostih ali pa samo v miru skupaj opazovali lepote neoblegane narave. Naši opisi izletov bodo »družini prijazni«, kar pomeni, da boste dobili veliko koristnih informacij za načrtovanje vaše družinske dogodivščine.

Kuharski namig

Ko boste brez ideje, s čim bi svoje najdražje razveselili pri obedu ali ko boste imeli željo, da bi se skupaj z otrokom lotili kuhe ali peke, vam bodo naši kuharski namigi prišli zelo prav. Izbirali boste lahko med okusnimi recepti za glavne jedi, idejami za pripravo zdravih priboljškov, sladic, hitrih kosil, peke ob praznikih itd. Ob receptih bo tudi podatek, za koliko članov je recept napisan in kako dolgo traja, če se ga lotite skupaj z otroki.

Knjižni ali filmski namig

Ker pri Iskrenih zelo cenimo knjige s kvalitetno vsebino, smo se odločili, da vam bomo s krajšimi recenzijami knjig pomagali, da boste lažje izbrali tisto branje, ki bo vam ali vašim članom družine najbolje ustrezalo. Predstavljamo knjige različnih zvrsti, od vzgojnih knjig, knjig za osebnostno rast, romanov, otroških knjig, duhovnih knjig, knjig o partnerskih odnosih pa vse do knjig z zabavno vsebino. Knjige bomo izmenjevali tudi s filmi.

Dnevna Božja beseda

Da bi v vsakdanji naglici lahko slišali še drug Glas oziroma prebrali Besedo, ki spodbuja, tolaži, vodi skozi življenje, predvsem pa nam govori, da smo nadvse ljubljeni, smo na portal Iskreni vključili tudi dnevno Božjo besedo (berilo, psalm in evangelij), ki jo objavlja spletna stran hozana.si. Poleg branja ali poslušanja Božje besede boste lahko prebrali tudi kratka razmišljanja na temo evangelija in spoznali svetnika dneva.

Vsebina za otroke, pri kateri priporočamo pozornost

Ker starši pogosto ne zmoremo slediti vsem knjigam, filmom ali predstavam, ki so ponujene otrokom bodisi v okviru šole, obšolskih dejavnostih, pri raznoraznih projektih ali pa v knjižnicah in knjigarnah, smo za vas zbrali seznam knjig, filmov, risank in predstav za predšolske otroke in otroke prve triade, ki (v večini primerov) obravnavajo LGBT tematike: otroštvo v istospolni družini, istospolno starševstvo, teorijo spola, istospolno ljubezen, prehajanje med spoli idr. V uredništvu smo vse omenjene knjige prebrali in si mnenje o njih ustvarili sami. Od vas staršev bo potem odvisno, na kakšen način boste h knjigi, filmu ali predstavi pristopili: se ji boste izognili, jo otroku odsvetovali, jo z njim brali oz. gledali in se o njej pogovorili …

Del omenjenih vsebin je podobno kot vsebine Iskreni Plus dostopen le našim naročnikom.

Želimo, da bi se radi vračali na naš portal, saj bomo poskrbeli, da boste na njem vedno našli nekaj svežega, spodbudnega in koristnega za vas in za vaše najbližje!

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja