Rudi Tavčar: “Edini ljudje, ki si bodo zapomnili, da smo delali ob večerih in med vikendi, bodo naš partner in naši otroci” (video, 1. del)

Ogledali ste si lahko le izsek oddaje. Izobraževalna vsebina je na voljo zgolj našim naročnikom.
O čem vse je spregovoril znani psiholog in imago terapevta Rudi Tavčar, ki je, kot prizna tekom oddaje, tudi sam imel težave z deloholizmom?
  • Kako veš, da si deloholik?
  • Zakaj je ta zasvojenost še veliko težja kot druge zasvojenosti?
  • Kako je deloholizem doživljala njegova žena?

Zakaj toliko delam?

Psiholog in imago terapevt v nadaljevanju oddaje navaja razloge, zakaj ponavadi delamo več, kot je treba, hkrati pa nam na podlagi svojega primera pove, kakšne odločitve je začel sprejemati in katere navade je vnesel v svoj vsakdan, da se je počasi začel odvajati od “naučene rutine”.

Odgovori tudi na naslednji vprašanji:

  • Kakšne vrste počitek od dela človek potrebuje, da lahko normalno deluje naprej?
  • Kako postaviti mejo, da nisi vedno dosegljiv?
  • Kaj takrat, ko je deloholik tvoj zakonec ali partner/ka?

Oddaja, ki nam pomaga uravnati naš odnos do dela in družine. Kajti vemo: “Edini ljudje, ki si bodo zapomnili, da smo delali ob večerih in med vikendi, bodo naš partner in naši otroci.”

Vabljeni k sklenitvi naročnine, s katero si lahko ogledate celotno oddajo!

Postanite naročnik portala Iskreni. S sklenitvijo naročnine dostopate do izobraževalnih video vsebin s področja vzgoje, partnerskih in medgeneracijskih odnosov ter drugih ekskluzivnih vsebin. Podprite naše delo in omogočite ustvarjanje še več kvalitetnih oddaj z odličnimi gosti.