Sproščeno o filmih in filmskih vsebinah

podkast3

Vemo, vemo … Obljubili smo vam, da boste vsakemu novemu podkastu lahko prisluhnili vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu, danes pa je četrtek četrtega tedna. Ampak sklenili smo, da vas izjemoma ne želimo pustiti predolgo čakati.

V današnjem izrednem tretjem podkastu se podajamo v vode filmskih vsebin. Gostje so p. Andraž Arko, ki je med drugim velik poznavalec filmske industrije in filmski producent ter zakonca Mica in Nejc Škoberne.

Dušan Poslek se je z njimi pogovarjal o tem, kako lahko film obogati odnos med zakoncema.

Si znamo zakonci sploh še vzeti čas za filmske vsebine? Se znamo dogovoriti, kaj si bomo ogledali? Je to sploh lahko kvalitetno preživljanje prostega časa ali je zgolj lažje “buliti” v ekran kot se posvečati drug drugemu? V katerih primerih ogled filma predstavlja pasti in v katerih resnično doprinese k rasti v odnosu?

Vabljeni, da prisluhnite pogovoru o zgornjih in še marsikaterih vprašanjih, ki so se vam že gotovo kdaj porodila ob ogledu filma.

Poleg vsega pa je v podkastu omenjenih kar nekaj filmov, ki so lahko odličen predlog za vajin kvalitetno preživet filmski večer.

 

Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast. Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja