Minister Janez Cigler Kralj: “Samo v družini sem nenadomestljiv!”

Minister Janez Cigler Kralj je imel že dolgo politične ambicije. Želel je postati župan Dravograda, toda pot ga je zanesla vse do ministrskega sedeža. Želel je stopiti korak naprej iz strokovne službe, naredil pa je ogromen preskok in letos marca postal minister v slovenski vladi.

V otroštvu je namesto risank spremljal politično dogajanje. Kot kristjan je na Fakulteti za družbene vede občasno »provokativno« izstopal, obenem pa ima na to obdobje lepe spomine.  

Biti oče in mož v najvišjih političnih krogih terja svoj davek. Kako se Janez Cigler Kralj spopada s tem lahko izveste v dvanajsti oddaji našega podkasta. Obenem pa lahko v tej oddaji najdete kar nekaj odličnih nasvetov, kako je mogoče loviti ravnotežje med službenimi in družinskimi obveznostmi.

Vabljeni k poslušanju …

 »ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja