Kako se je razvijala grafična podoba našega logotipa?

Thumbnail

Prvi logotip je oblikoval Igor Vovk, ustanovitelj iskreni.net leta 2004, preden je bila javnosti 1. oktobra 2004 predstavljena spletna stran iskreni.net. Vseboval je tudi oznako »družinski portal«.

Drugi logotip je delo Tonija Anžlovarja. Nastal je leta 2007 ob prvi prenovi spletne strani iskreni.net. Logotip s srčkom je postal zelo prepoznaven zlasti po 1. Festivalu družin 2007, ko je z velikimi koraki stopil iz sveta interneta in postal viden na mnogih plakatih, dopisih, zastavah, v medijih … Oznaka »družinski portal« se je spremenila v oznako »družinski prostor«, s čimer smo sporočali, da se je delovanje iskreni.net razširilo iz zgolj spletnega prostora.

Logotip Tonija Anžlovarja je pozneje doživel dve spremembi oziroma nadgradnji, obe s pomočjo Andreje Gjerkeš. Precej hitro, leta 2008, smo poenostavili podobo srčka in v logotip vključili geslo »Družina, naš navdih«. Leta 2010, leto dni pred zadnjo prenovo portala iskreni.net, pa smo odebelili črke in s tem poskrbeli za večjo vidnost oziroma komunikativnost logotipa. Iz logotipa smo izločili geslo (oziroma se je logotip z geslom uporabljal kot različica). V taki podobi je ostal z nami 8 let.

Sedanji logotip pa je delo Petra Miklavca in je nastal leta 2018 v okviru procesa prenove spletne strani, celostne grafične podobe in spremembe imena.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja