Kaj sporoča prenovljeni srček – nov znak Iskreni?

Thumbnail

Srček je bil najbolj prepoznavni element logotipa iskreni.net. Ni bil pa prepoznaven sam po sebi. Če bi ga izvzeli iz »iskreni« in »net«, ne bi bil nič posebnega. Tak, kot na stotine drugih srčkov.

Ko smo se sredi leta 2017 lotili prenove portala iskreni.net so nas v ekipi podjetja, ki nam je vodilo prenovo, svetovali tudi prenovo celostne grafične podobe. Sestavni del tega je bil tudi sprememba znaka – srčka, z namenom, da bi bolj komuniciral to, kaj smo, prinesel novo svežino in postal tudi bolj prepoznaven; da bi se torej lahko uporabljal tudi samostojno, kot znak.

In je nastal. Novi srček Iskreni.

Kaj sporoča?

Najbolje si bo na to znal odgovoriti vsak od vas.

Ekipi Iskreni, ki se z njim med prenovo udomačevala že kar nekaj časa, pa pomeni odprtost, zračnost, svežino. Neprestano pretakanje ljubezni. Dve polovici, ki se dotakneta in združita v eno. In v varnosti svoje notranjosti odpreta prostor novega življenja.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja