Za še več dobrih vsebin!

Thumbnail

Začenja se pomladna donacijska akcija 2019!

Zavod Iskreni smo predvsem mame in očetje, ki čutimo, da sta družina in zakon tako pomembna, da s svojimi talenti in darovi želimo pomagati družinam tam, kjer so najbolj ranljive.

Portal, ki ga berete, je že danes vodilni med mediji, ki se jasno izreka za kulturo življenja. Nepogrešljiv je zaradi kvalitetnih vsebin o vzgoji in odnosih, ki so v večini drugih spletnih medijev skomercializirane.

Portal domovina.je pa je medij, ki piše o temah, o katerih si drugi zaradi vplivov iz zakulisja ne upajo ali nočejo pisati. Vizija Domovine je postati vodilni neodvisni medij desno-sredinske usmeritve.

Temeljna vrednota obeh portalov je verodostjonost, saj smo prepričani, da je ključno, da se bralci lahko na nas zanesejo in nam zaupajo. Naša druga ključna vrednota je neodvisnost, saj želimo sami prepoznavati ključne teme in vprašanja, o katerih želimo pisati. Nenazadnje pa nam je pomembna tudi profesionalnost, saj je samo najboljše dovolj dobro za naše bralce.

Tudi letošnjo pomlad smo v Zavodu Iskreni pripravili pomladno donacijsko akcijo, s katero zbiramo sredstva za delovanje spletnih portalov iskreni.net in domovina.je. Ker so donacije osrednji finančni steber delovanja Zavoda Iskreni in tudi obeh portalov, se na vas obračamo s prošnjo, da nas podprete tudi letos. Brez vaše podpore Zavod Iskreni namreč ne more delovati.

Dragi bralci, verjamemo, da ste naša medija prepoznali kot projekt, vreden podpore.

Koliko moramo zbrati?

Portal iskreni.net skupaj z mnogimi stroški, ki nastanejo pri delovanju medija, za celo leto potrebuje približno 25.200 evrov. S temi sredistvi želimo redno zagotavljati dve vsebini dnevno. 

Portal Domovina, ki trenutno objavi najmanj tri vsebine dnevno in ima za cilj redno objavljati štiri vsebine dnevno, pa za svoje delovanje v prihodnjem letu potrebuje 32.800 podpore v obliki donacij. 

Vabimo vas, da se nam pridružite in nas podprete!

O višini zbranih sredstev vas bomo vsakodnevno obveščali preko donacijskih metrov, ki jih lahko vidite na obeh portalih.

Vsaka vaša donacija pomeni, da bomo lahko objavili še kakšno vsebino. In te vsebine bo lahko prebiralo veliko ljudi, saj bodo še naprej ostale brezplačno na voljo vsem obiskovalcem naših portalov.

Kako nam lahko pomagate?

Pridružite se nam na vznemirljivi poti ustvarjanja in razvoja medijev, ki ju radi prebirate. Skupaj si prizadevajmo za pluralnost slovenskega medijskega prostora! Pomagate pa nam lahko na dva načina.

Verjamemo, da ste naša medija prepoznali kot projekt, vreden podpore.Podprite nas, saj je delovanje in razvoj portalov iskreni.net in domovina.je v celoti odvisno od vas, naših zvestih bralcev, da bomo z vašo pomočjo lahko še naprej pripravljali vsebine, ki jih radi prebirate.

Obenem pa vas vabimo, da nas priporočite svojim prijateljem in znancem, za katere menite, da bi jih naše vsebine zanimale. Želimo si namreč, da bi vsebine portalov iskreni.net in domovina.je dosegle kar največje število ljudi.

Svojo donacijo lahko nakažete preko obrazca na spletni strani https://iskreni.net/doniraj/, kjer je mogoče donacijo plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik, donacijo pa lahko tudi poljubno razdelite med portala.

Za vaš dar se vam že v naprej iskreno zahvaljujemo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.