Skupnost iskreni.net raste

Thumbnail

Danes smo zaključili načrtovalni vikend ekipe iskreni.net, kjer smo pregledali minulo delo in se zazrli v prihodnost. Izjemna rast, ki smo jo zaznali v tem začetnem obdobju, nas postavlja pred nove izzive. Rast številk pa s seboj prinaša tudi vedno večje skrbi in odgovornosti.

Vsi, s katerimi se srečujemo, tako v naših programih kot tudi bralci spletnega mesta www.iskreni.net ste nas v zadnjem obdobju opozarjali, da smo v nečem posebni in prepoznavni ter zato tudi privlačni. Ne gre le za naše poslanstvo in cilje ali marketing iskreni.net, ampak za tisto v čemer smo drugačni. Izjemno zahteven proces zaznavanja te “posebnosti” smo z ekipo na tem vikendu skušali ubesediti. Ni bilo tako preprosto, kot se je sprva zdelo, a uspelo nam je zapisati tudi identiteto iskreni.net.

 

Tako smo že veliko pred 5. obletnico zaključili še zadnji proces tega prvega obdobja. Predvsem se vsi skupaj veselimo prihodnosti, ker smo skupaj sprejeli odločitev, da bomo načrtno gradili tudi skupnost iskreni.net, v kateri ne želimo, da najdejo dom le družine članov ekipe, ampak tudi vaša družina!

 

Uradne fotografije Hane še sledijo čez nekaj dni…

Kot vedno so bili tudi na tem delovnem vikendu ves čas z nami naši otroci, ki so kot mladi rekruti že skoraj sodelovali pri snovanju organizacije, ki jo bodo nekoč morda prevzeli. Uspeli smo si utrgati tudi nekaj minut za sprostitev in pripraviti piknik kot se spodobi.

Prav to pa smo prejšnji vikend naredili skupaj z ekipo Festivala družin – tudi mi smo hoteli zaključiti šolsko leto s piknikom, a s pogledom na morje – odpluli smo z ladjo in piknikovali ter se kopali. Lepo se je bilo pogovarjati o vtisih z majskega festivala – tudi ta projekt nas namreč postavlja pred nove izzive.  

 
 
 
 
 

Zaradi vas, bralci, obiskovalci in uporabniki naših programov, smo lahko to, kar smo, in se bomo v prihodnje še bolj trudili, da bomo odgovorili na vaše potrebe, ki so zagotovo potrebe tega časa.

Igor Vovk
foto: iskreni.net

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja