Pustna sobotna iskrica

Thumbnail

Radio Ognjišče bo v soboto pripravil že 10. Pustno Sobotno iskrico.

Pustni ples z dobrim namenom bo tudi tokrat vesel razigranih posameznih šem, skupinskih in družinskih mask!

Letos boste s svojimi darovi pomagali “doma”. Pomagali bomo Bolnišnici za otroke in invalidno mladino Stara gora.

Pustni ples z dobrim namenom letos pripravljajo v sodelovanju s Škofijsko Karitas Koper, ki je zaznala prostorsko stisko bolnišnice, nezmožnost adaptacije in stiske, s katerimi se iz dneva v dan spopadajo mladi bolniki, njihovi starši in osebje v Stari gori. Z zbranim denarjem bodo pomagali opremiti sobo za umirjanje im. “snoozle“. Trenutno v eni izmed bolniških sob skušajo izvajati improvizirano terapijo, ne morejo pa pripraviti celotnega prostora, ki ga tovrstna terapija zahteva. Radi bi jim pomagali!

Soba, za katero se bodo zbirala sredstva, ima ponavadi vodno posteljo, možnost popolne zatemnitve, popolno zvočno izolacijo, oblazinjena tla in steno (opremljeno z raznimi stimulacijami). Soba pomaga pri sproščanju ali stimulaciji hiperaktivnih ali premalo aktivnih otrok. Gre za terapevtsko sobo in mnoge sodobne pripomočke, ki pomagajo pri napredovanju zdravja invalidnih otrok!

Pustna Sobotna iskrica bo to soboto, 18. februarja, ob 11.30 v Športni dvorani Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano!

Darovi za krofe bodo namenjeni omenjeni bolnišnici, lahko pa boste darovali tudi s klicem na telefonsko številko: 01 58 222 90.

Najlepše maškare bodo nagrajene.

Vabljeni! Vstopnine ne bo, ples je namenjen vsem po vrsti. Tudi vam in vaši družini!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja