Naložba v odnose

Thumbnail

Oglejte si OKROGLO MIZO na temo Naložba v odnose za največje donose!, ki je potekala na 2. Festivalu družin. Sodelujejo: Matija Šenk, predsednik uprave KD Življenje, Irena Ropret, predstavnica Save (certifikat Družini prijazno podjetje), Adi Smolar, glasbenik, Jože Ramovš, strokovnjak za medgeneracijsko sožitje.

Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject(“http://www.iskreni.net/video/mediaplayer.swf”,”mediaplayer”,”512″,”384″,”8″); s1.addParam(“allowfullscreen”,”true”); s1.addVariable(“width”,”512″); s1.addVariable(“height”,”384″); s1.addVariable(“file”,”http://www.iskreni.net/video/posnetki/Okroglamiza08.flv”); s1.write(“container”); Videoposnetek je zaradi dolžine (1 ura) velik. Minimalna povezava za njegov nemoten ogled je 360 kb/s ali več. Če imate slabšo povezavo, stisnite play in kmalu pavzo ter počakajte, da se naloži večina posnetka in šele potem glejte. Koliko posnetka je naloženega, vidite v odstotkih na desni oz. v sivini, ki raste od leve proti desni.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja