Na Festivalu družin zbrali 1.200 EUR za nedonošenčke

Thumbnail

V soboto, 30. maja, so se v Mostecu že 14. leto zapored srečali nedonošenčki in njihove družine. Nekoč le za dlan veliki, zdaj pa že navihani malčki so veselo rajali, čarali, se frizirali, risali, jahali konje in se ves čas prijetno zabavali.

Tokrat smo se jim pridružili tudi pri Zavodu iskreni.net. Na letošnjem festivalu družin smo namreč z veseljem organizirali humanitarno akcijo v sodelovanju Društvom za pomoč prezgodaj rojenim otrokom. Zbirali smo sredstva za nakup novega EKG aparata z defibrilatorjem za potrebe Enote za intenzivno zdravljenje in nego novorojenčkov ljubljanske porodnišnice, s katerim bi lahko nadomestili že dotrajano aparaturo.

Na srečanju v Mostecu smo predstavniki Zavoda iskreni.net Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom izročili donacijo 1.200 EUR: po 1 EUR od vsake družine, ki se je udeležila festivala. V imenu celotne ekipe, ki je ustvarjala Festival družin, smo zaželeli vsem udeležencem in odgovornim v društvu veliko uspeha pri njihovem plemenitem poslanstvu.

Za dar, ki bo namenjen nedonošenčkom, smo se v Zavodu iskreni.net odločili, ker namenjamo še posebno skrb začetkom človekovega življenja in oblikovanju otrokove osebnosti v prvih letih življenja. Tudi vnaprej bomo veseli vsake pobude, s katero bomo pomagali ustvarjati zdrave pogoje za naše najmlajše, še posebej za tiste, ki se že v začetku svojega življenja srečajo s stisko.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja