Družinsko kolesarjenje na festivalu družin

Thumbnail

V okviru letošnjega festivala družin smo pripravili nekaj novosti. Najbolj opazna med njimi bo gotovo prvo družinsko kolesarjenje, ki ga pripravljamo v sodelovanju s KD Rog.

Pripravili smo ga v želji, da bi poleg družabnega in izobraževalnega programa družinam ponudili tudi možnost rekreacije.

Družinsko kolesarjenje se bo začelo ob 10.00 na parkirišču pred Postojnsko jamo. Pot nas bo vodila skozi naselja Veliki otok, Zagon in Bukovje vse do Predjamskega Gradu, kjer si bomo lahko odpočili. Proti Postojnski jami se bomo vrnili po isti poti, le da bo tokrat šlo laže, saj bo več klancev navzdol. Pred Postojnsko jamo se bomo vrnili do 12.00, ko se bo začel osrednji festivalski del programa s prvim nastopom skupine Čuki.

Kolesarska proga je dolga 19 km. Kraški teren, po katerem bo potekala je kar razgiban, zato bo najbrž poskrbel za prevetritev naših pljuč in poživitev krvnega obtoka. Prav gotovo pa bo progo zmogel vsak, ki je letos že prezračil svoje kolo!

Več informacij o družinskem kolesarjenju najdete na internetni strani: http://www.kd-zivljenje.si/festival/. Za družinsko kolesarjenje so obvezne prijave, udeležba pa je seveda brezplačna.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja