2. piknik iskreni.net

Thumbnail

Letni čas je več kot pravi za piknike. Tako se je včeraj na pikniku iskreni.net srečala večina tistih, ki skozi leto dihamo in pomagamo pri programih iskreni.net.

Glavnina dela je bila seveda opravljena 14 dni nazaj pri 2. Festivalu družin. Med tem ko je večina udeležencev festivala uživala v različnih programih, je bilo preko 80 prostovoljcev v “službi obiskovalcev”.

Tokrat pa je bilo povsem “v leru”, brez natrpanega programa in posebnih nalog. Moški so seveda na trenutke vzeli vlečenje vrvi zelo resno in sledil je za nekatere boleč padec – na srečo brez hujših posledic. Poleg vlečenja vrvi pa je bila na sporedu odbojka, skakanje čez vrv, karte, klepet …

Nekaj fotografij si lahko za okus ogledate v tem članku, več pa v galeriji. 

 

 

 

© Copyright iskreni.net

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja