Sponzorstva

Foto: Shutterstock

Sponzorji oziroma pokrovitelji so pomemben steber prihodkov našega zavoda zlasti pri našem osrednjem letnem dogodku, Festivalu družin, ki ga pripravljamo že 12 let.

S sponzorji sodelujemo pri Festivalu družin že od vsega začetka leta 2007. V prvih letih smo uspeli celotne stroške festivala pokriti s prispevki sponzorjev, tako da je bila prireditev za družine v celoti brezplačna. To so bila tudi leta, ko so podjetja več denarja kot danes vlagala v prireditve. Z nastopom gospodarske krize so se razmere spremenile in v nadaljnjih letih se je varčevanje na tem področju zelo poznalo.

Zato se je spremenil tudi način financiranja Festivala družin. Pomemben delež so prevzele družine udeleženke same. A kljub vsemu vseh stroškov s prispevki družin ne moremo pokriti, zato so še vedno prav sponzorji tisti, ki omogočajo življenje Festivala družin.

Festival družin je med drugimi prireditvami v Sloveniji, ki so namenjene družinam, edinstven po svoji pristnosti – na njem res lahko začutiš, da ga delajo družine za družine. Družine udeleženke, ki se ga udeležujejo več let, so z njim ustvarile posebno čustveno vez, dotakne pa se seveda tudi tistih, ki ga obiščejo prvič. To pomeni, da se ta vez ustvari tudi s podjetji, ki sodelujejo na Festivalu družin.

Še posebej se to zgodi, kadar podjetja svojo blagovno znamko oziroma storitve in produkte predstavijo na zanimiv in simpatičen način, primeren za otroke. Mnoge podjetja so se tega učila prav ob neposrednem stiku z otroki na Festivalu družin.

Veseli bomo, če boste na Festivalu družin sodelovali tudi z vašim podjetjem. Če vas sodelovanja zanima, nam pišite na [email protected].

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja