Sponzorstva

Foto: Shutterstock

Sponzorji oziroma pokrovitelji so pomemben steber prihodkov našega zavoda zlasti pri našem osrednjem letnem dogodku, Festivalu družin, ki ga pripravljamo že 12 let.

S sponzorji sodelujemo pri Festivalu družin že od vsega začetka leta 2007. V prvih letih smo uspeli celotne stroške festivala pokriti s prispevki sponzorjev, tako da je bila prireditev za družine v celoti brezplačna. To so bila tudi leta, ko so podjetja več denarja kot danes vlagala v prireditve. Z nastopom gospodarske krize so se razmere spremenile in v nadaljnjih letih se je varčevanje na tem področju zelo poznalo.

Zato se je spremenil tudi način financiranja Festivala družin. Pomemben delež so prevzele družine udeleženke same. A kljub vsemu vseh stroškov s prispevki družin ne moremo pokriti, zato so še vedno prav sponzorji tisti, ki omogočajo življenje Festivala družin.

Festival družin je med drugimi prireditvami v Sloveniji, ki so namenjene družinam, edinstven po svoji pristnosti – na njem res lahko začutiš, da ga delajo družine za družine. Družine udeleženke, ki se ga udeležujejo več let, so z njim ustvarile posebno čustveno vez, dotakne pa se seveda tudi tistih, ki ga obiščejo prvič. To pomeni, da se ta vez ustvari tudi s podjetji, ki sodelujejo na Festivalu družin.

Še posebej se to zgodi, kadar podjetja svojo blagovno znamko oziroma storitve in produkte predstavijo na zanimiv in simpatičen način, primeren za otroke. Mnoge podjetja so se tega učila prav ob neposrednem stiku z otroki na Festivalu družin.

Veseli bomo, če boste na Festivalu družin sodelovali tudi z vašim podjetjem. Če vas sodelovanja zanima, nam pišite na [email protected].

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja