Leon Jagodic, vodja zbiranja donacij in trgovine

Thumbnail

Leon je svojo zgodnjo mladost preživel na Gorenjskem, zdaj pa že več kot dvajset let večino časa preživi v Ljubljani. Toda vseeno se ima za klenega Gorenjca. V otroštvu je sanjal marsikaj – na primer, da bo postal pilot, vendar mu je uspelo poleteti samo z malimi modeli. Nato je veliko časa preživel po hribih, kamor ga še danes z veseljem potegne. Za tem pa ga je premamil še tek. V času, ko to še ni bilo popularno, je pretekel dva maratona, pa še na kakšen hrib je stekel za povrh.

Svojo soprogo Metko je spoznal med študijem v Ljubljani. Ni dolgo odlašal, poročila sta se, nato pa kar malce z nestrpnostjo pet let čakala na prestolonaslednika. In ga dočakala. Danes imata dva, tretji pa pride iz maminega trebuha enkrat jeseni.

Pravi, da ga v življenju zanima toliko stvari, da težko najde čas za vse. Trenutno pa je tisto, kar ga najbolj osreči, lep, sončen dan z družino v naravi. »Da se malo razmigamo in kakšno rečemo, pa smo vsi zadovoljni.« Sicer pa je tudi ljubitelj dobrih knjig in angleških športov.

Pot poklica in poklicanosti

Njegovi prvi selitvi od doma je botroval vpis na Škofijsko klasično gimnazijo v Ljubljani. Brez resnejših načrtov, a z veliko idealizma se je nato vpisal na Teološko fakulteto, ki jo je povsem dokončno zapustil šele pred kratkim.

Že od začetka mi je v veselje delati v ekipi, kjer se medsebojno spodbujamo in podpiramo, včasih pa tudi rešujemo.

Po skoraj dveletni epizodi na Založbi Brat Frančišek se je odločil za samostojno poklicno pot prevajalca, na kateri pravzaprav vztraja še danes. Že med študijem se je pridružil tudi uredniškemu odboru revije Tretji dan, ki jo od leta 2017 ureja kot odgovorni urednik.

V želji po aktivnejšem udejstvovanju na področju družine, ki je njegova največja ljubezen in zatočišče, malo pa tudi zato, ker je prevajanje precej samotarsko delo, Leon pa precej družabne narave, se je istega leta pridružil tudi ekipi Iskreni, kjer je prevzel vodenje zbiranja donacij in trgovine.

Zakaj rad dela pri Iskreni?

Trgovina in zbiranje donacij so še danes njegova glavna zadolžitev. Po nekakšnem ognjenem krstu, prvi donacijski akciji, se je zakopal v trgovinske skrivnosti marketinga, izbora artiklov, dogovorov z dobavitelji in odgovorov na vprašanja kupcev. Če torej dobite naše pismo ali elektronsko sporočilo, s katerim vas prijazno vabimo, da podprete naše delovanje ali da pokukate v našo spletno trgovino, je zelo velika verjetnost, da vam je pisal prav on.

Pri delu želi dati od sebe vse. Že od začetka mu je v veselje delati v ekipi, ki se medsebojno spodbuja in podpira, včasih pa tudi rešuje. Najbolj ga osrečuje, ko se zadovoljni kupec spet in spet vrača v našo trgovino, največ hvaležnosti pa občuti, ko ga naši donatorji presenetijo s svojo darežljivostjo.

Če vas še kaj zanima, pa ga kar vprašajte. Govori se, da ni še nikogar pojedel.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja