Jon Kanjir, samostojni podjetnik in študent: “Nova šola in okolje sta lahko odskočna deska za nove prijatelje, hobije in možnosti” (video, 1. del)

Ogledali ste si lahko le izsek oddaje. Izobraževalna vsebina je na voljo zgolj našim naročnikom.

20-letni Jon Kanjir, študent podjetništva, ki je že pri svojih 17-ih letih postal samostojni podjetnik, v video oddaji nagovarja mlade:

  • Kako se odločiti, če te zanima veliko stvari?
  • Kaj takrat, če te nič ne veseli?
  • Kam iti po nasvet?
  • Kakšna je pri tem vloga staršev in družine?
  • Kako se pripraviti na spremembo šole, okolja in prijateljev?
  • In če se znajdeš na napačni šoli?
  • Kako ostati pozitiven glede prihodnosti?

Vabljeni k ogledu kratkega napovednika in k sklenitvi naročnine, s katero si lahko ogledate celotno oddajo!

O Jonu: Jon Kanjir se je že na začetku osnovne šole začel ukvarjati z vzgojo in prodajo sadik paradižnika, pri 10-ih letih z vzrejo perutnine (kokoši, prepelice …), valjenjem in prodajo jajc, pri 17.-ih pa je napisal in izdal že svojo prvo slikanico za otroke. Prvi knjigi so sledile še tri. Danes je poleg študija podjetništva tudi urednik otroške literature pri Založbi 5KA, vodja projekta Luka bere, prostovoljec in zunanji sodelavec pri Slovenskem društvu Hospic, predavatelj po osnovnih šolah in dogodkih, motivacijski govorec, dela na radiu in piše za različne portale, hkrati pa je tudi prostovoljni gasilec, predsednik Sadjarskega društva Franca Praprotnika Mozirje in še bi lahko naštevali. Zelo ga veseli delo z mladimi, saj jim, kot pove v oddaji, “želi dati moč, da bi si drznili poskusiti in iz njihovega življenja naredili nekaj lepega”.

Postanite naročnik portala Iskreni. S sklenitvijo naročnine dostopate do izobraževalnih video vsebin s področja vzgoje, partnerskih in medgeneracijskih odnosov ter drugih ekskluzivnih vsebin. Podprite naše delo in omogočite ustvarjanje še več kvalitetnih oddaj z odličnimi gosti.