Adventna akcija 2023 – MAMA, KJE SO NEBESA?

Foto: Shutterstock

JEZUS, TA ADVENT HOČEM S TABO NA GLOBOKO IN SVOJO DRUŽINO VZAMEM S SEBOJ!

Pridružite se nam in skupaj odplujmo na globoko!

Mama, kje so nebesa? Je Jezusa v jaslicah zeblo? Zakaj ni Jožef peljal Marije v hotel?

Je šel Jezus kdaj na počitnice? Imajo angeli otroke? Kaj je sveta “rojica”?

So vas otroci s takšnimi in podobnimi vprašanji že kdaj spravili v zadrego? Mora biti vera res tako zelo zapletena, da odrasli ne poznamo odgovorov na ta posrečena in preprosta otroška vprašanja?

V resnici ni zapleteno niti težko. Včasih je treba samo malo globlje pobrskati za odgovori. Mame z iskreni.net smo poiskale nekaj najbolj izvirnih otroških vprašanj in oblikovale odgovore, ki so pomagali nam in našim otrokom priti bližje k skrivnosti vere.

Vera ni in ne sme biti zapletena bolj, kot je odnos dveh zaljubljencev ali kot je zapleten odnos mame in očeta do otroka.

Vabimo vas, da gremo skozi letošnji advent skupaj. Naj bo advent čas in prostor duhovne rasti za vas in vašo družino. Naj bo odgovarjanje na verska vprašanja otrok tudi priložnost za rast naše odrasle vere. Kajti – če ne postanete kakor otroci, ne pridete v nebeško kraljestvo (Mt 18,3).

Če naše vere ni mogoče pojasniti otrokom, je tudi sami ne razumemo in je zavita v toliko plasti, da je bistvo nedostopno. Skušajmo te plasti v letošnjem adventu odviti skupaj in doživeti, da dete, ki prihaja, s svojo ročico spreminja tok človeške in naše osebne zgodovine.

KAJ VAS LETOS ČAKA V ADVENTNI AKCIJI ISKRENI:

  • Vsakodnevni odgovor na otroško vprašanje o veri: Vprašanja so postavili otroci, odgovore pa smo oblikovale mame, ki skušamo živeti živ odnos z Bogom.
  • Tematska pobarvanka: Vsak dan bo ob otroškem vprašanju in maminem odgovoru na voljo tudi pobarvanka za otroke. Delo rok in srca je povezano in pogosto ob ročnem delu lažje odpremo vrata svojega srca.
  • Duhovna rast ob svetopisemskih citatih: Vsak teden bomo živeli in rastli ob enem svetopisemskem citatu. Brez dolgovezenja, ker ni potrebno. Besedilo Svetega pisma ima moč, da že samo po sebi spreminja človeška srca. Le odpreti jih je treba … Enostavno vam bomo pomagali spoznati preverjeno tehniko, prek katere boste po Božji besedi odprli svoje srce za živo božje delovanje v vas. 
  • Knjige, filmi, risanke, glasba … Ker resnico sprejemamo na mnoge načine in ker se Bog posluži vsega (celo hleva), da bi prišel bližje našim srcem, smo za vas in vašo družino pripravili predloge, po našem mnenju odličnih in duhovno bogatih knjig, filmov, risank in glasbe. Za najstnike, otroke, malčke, odrasle … Ni vseeno, s čim polnimo svoj vsakdan. Menimo, da imamo nekaj odličnih in osebno preverjenih predlogov, ki bodo obogatili vaš advent.

OPOZORILO!

Adventna akcija je namenjena tistim, ki želite odriniti na globoko v svoji veri. Ne bomo se ustavili pri pesmicah in ovčkah v jaslicah. Bog ima pripravljen načrt za vsakega od nas. Odzove naj se tisti, ki sliši Njegov glas!

Adventna akcija je namenjena naročnikom. Na voljo je več naročniških paketov: trenutno je še vedno veljavna tudi akcijska ponudba, kjer za 9,90 € prejmete 3-mesečni dostop. Seveda pa lahko izberete tudi mesečno ali letno naročnino.

Poleg dobre priprave na božič boste tako poskrbeli tudi za osebno rast in gradili odnose s svojimi bližnjimi, saj imate poleg adventne akcije tudi dostop do drugih naročniških vsebin. Tisti, ki so že naši naročniki, najbolj pohvalijo bogato knjižnico video vsebin. Ste si katero od oddaj že ogledali?

Pridružite se našim naročnikom in gremo skupaj na globoko! Brez rokavčkov!

Ste že naš naročnik?

Če ste že naš naročnik, potem morate le izpolniti spodnji obrazec, da vam pošljemo nadaljnja navodila glede adventne akcije. Doplačilo ni potrebno, saj je adventna akcija naše darilo vam. Ker cenimo vašo podporo in smo hvaležni za vsakega od vas!

ZAČNEMO V NEDELJO, 3. 12. 2023, ZATO NE ODLAŠAJTE S PRIJAVO!


Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja