Knjiga za deklice ob vstopu v puberteto

V knjigi bo mlada deklica lahko prebrala:

10 % popusta

Končno je med nami knjiga, ki smo jo predolgo čakali in za katero vsekakor lahko rečemo, da z vso senzitivnostjo naslavlja izjemno občutljive in do kraja izzivalne razvojne teme mladega dekleta na poti k odrasli ženskosti.
prof. dr. Christian Gostečnik
psiholog, teolog, družinski in zakonski terapevt

O čem govori knjiga Čudovita princesa?

V knjigi Čudovita princesa so zbrane vse informacije, ki jih deklice potrebujejo pri soočanju s spremembami, ki jih čakajo v puberteti. Od spremembe postave, telesnega vonja, rastočih prsi, mozoljev, menstruacije do novih občutkov, skrbi zase in še marsikaj drugega. Napisana je v preprostem jeziku ter opremljena s čudovitimi ilustracijami Evgenije Jarc.

Komu je knjiga Čudovita princesa namenjena?

Knjiga Čudovita princesa je namenjena deklicam med 8. in 12. letom. V njej bo deklica našla odgovore na vsa vprašanja, ki se ji v tem starostnem obdobju zastavljajo. Ne glede na to, ali gre za vprašanja telesnega ali čustvenega razvoja, ali pa za povsem praktične nasvete, so odgovori zapisani tako, da bo izvedela vse, kar mora vedeti, in to na način, ki jo bo spodbujal, da bo svoje odraščanje sprejemala z veseljem in hvaležnostjo.
5/5
Čudovita princesa je resnično dobrodošlo darilo vsem mladim deklicam, ki vstopajo v puberteto. Maja na sproščen in jasen, a hkrati spoštljiv način opisuje različne vidike telesnih sprememb, ki jih deklice takrat doživljajo.
Gita Mateja de Laat
avtorica knjige Kam pa ti hodiš v šolo
5/5
Knjiga je s številnimi praktičnimi nasveti mladim dekletom v pomoč, da ne sledijo slepo modernim nezdravim trendom. Obenem jim na zelo lep način posreduje veselje nad tem, da bodo lahko enkrat mame.
Milena Igličar
dr. med. spec. ginekologije

O avtorici

Maja Vovk

Maja Vovk je žena in mama štirih otrok, od tega dveh deklet. Po izobrazbi je magistra farmacije in svetovalka za plodnost in naravno načrtovanje družine pri Zavodu Iskreni. V želji, da bi že deklice spoznale skrivnosti svojega telesa in odkrivale lepoto ženskosti, izvaja delavnici Čudovita princesa in Skrivnostna lepotica, ki sta namenjeni odraščajočim dekletom in njihovim mamam. Na podlagi teh delavnic je nastala tudi knjiga Čudovita princesa.

O ilustratorki

Evgenija Jarc

Mag. Evgenija Jarc je akademska slikarka, ki se poleg slikanja ukvarja tudi z ilustriranjem zgodb za otroke. Je avtorica ilustracij številnih slikanic, kot so Zgodbe Janeza Jalna, Bog v metroju, O polžu, ki je zajcu rešil življenje, Črviva zgodba in O polžu, ki je kupoval novo hiško. Živi in dela v Ljubljani kot svobodna umetnica. Pri knjigi Čudovita princesa prvič sodeluje z Zavodom Iskreni kot ilustratorka.

ČUDOVITA PRINCESA

Vse, kar mora najstnica vedeti o svojem spreminjajočem se telesu in novih občutkih.

10 % POPUSTA


Garancija za nakup brez skrbi

Ko nakupujete v spletni trgovini Iskreni, ste lahko brez skrbi. Vedno vam zagotavljamo 100 % vračilo denarja, če z nakupom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni.

BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €

100% POVRAČILO,
če z nakupom ne boste zadovoljni