Znanstvenik priznal prisotnost SV40, AIDS-a in virusov raka v cepivih

Petek, 5. julij 2013, 18:00
Image
vaccination

Že pred časom je prišlo do razkritja sumov, da mnoga cepiva vse bolj postajajo polje skritih zločinov nad človeštvom.

 

Po podatkih nekaterih tujih medijev je eden izmed najuglednejših znanstvenikov na področju cepiv v zgodovini industrije – znanstvenik farmacevtskega velikana Merck – odkrito priznal, da so bila cepiva, testirana v Rusiji in dana Američanom, kontaminirana z virusi levkemije in virusom raka. Znanstveniki so to vedeli od vsega začetka.

Na spodnjem posnetku si lahko ogledate besede vrhunskega Merck-ovega znanstvenika, ki ni vedel, da se ta pogovor snema. Na vprašanje, zakaj zavest o kontaminaciji cepiv ni prišla v javnost, je odgovoril: “Samoumevno je da ni, to so znanstvene zadeve znotraj znanstvenih krogov”.

Intervju, za katerega prisotni znanstveniki niso vedeli, da bo kdaj prišel na dan, si lahko v celoti ogledate in preberete še na spodnjih povezavah. Prisotni se ob spoznanju, da je dr. Maurice Hilleman v državo prinesel virus AIDS-a, smejijo.

Cepiva so torej vsebovala tuj DNK, RNK in proteine, ki lahko povzročijo alergije in avtoimunske odzive. Najdene pa so bile tudi bakterije, drugi virusi, gobe, plesni, tekočine govejega zarodka, tkiva opičjih ledvic, strupene kovine, živo srebro in aluminij, MSG ter formaldehid in formalin.

V cepivih proti HPV so odkrili prisotnost rDNK obeh papiloma virusov HPV-11 in HPV-18. Teste je opravil dr. Sin Hang Lee.

Znano je tudi, da so v letu 2009 bila cepiva proti prašičji gripi kontaminirana z virusom ptičje gripe. Potem ko so cepivo testirali na poljskih brezdomcih, jih je 21 tudi umrlo.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.