Velika noč – vstani tudi ti!

Nedelja, 31. marec 2013, 4:00
Image
velika noč

Prišlo je. Jutro novega upanja, novega začetka. Jutro, ko si lahko zmagovalec!

Gospod je za nas sprejel poraz, da smo mi lahko zmagovalci! Po njegovi zaslugi. A pri tej zmagi ne gre za čustva, ne gre za evforično mahanje z zastavami, kakor ob svetovnih prvenstvih. Tukaj je več kot to. Je Kristus, ki nas vabi v to zmago, ki pa nastopi takrat, ko hočeš in tudi narediš korak, ko si še v popolni temi. Žene so navsezgodaj hitele h grobu in se zaskrbljeno spraševale, kdo bo odvalil kamen. Tam, pa so videle, da je kamen že odvaljen.

Ko se torej ti sprašuješ, kako neki nadaljevati in najti rešitev, ko pa je situacija nemogoča, zaupaj, prosi in hodi. V temi in v noči, ki bo postala tudi zate velika! Ker se bo naenkrat zdanilo. A zarjo vidi tisti, ki je na poti. Tisti, ki si prvi korak upa narediti takrat, ko še ni gotovosti, ampak je le vera. Tam je vstajenje. Tam je zmaga, tista globlja, ki pa te prevzame vsega. Tako zelo, da začneš »dišati po novem«, v tvojih očeh se lesketa sij dobrega. Postaneš človek, ki je odločen biti služabnik dobrega, ker ve, da je navkljub tolikemu zlu, moč vstajenja vedno na njegovi strani. Prej ali slej. Kajti po velikem petku in soboti, pride vstajenje. Zmaga je torej dobljena, dovolj jo je le sprejeti.

Celotna ekipa Iskreni.net vam in vaši družini zato iz srca vošči, da bi letos doživeli pristno vstajenje in bili njegove priče.

Še malo ...
Do konca pomladne donacijske akcije je le še nekaj dni. Še danes nas podprite, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj!
0€
19.500€

94%

18.414€
Akcija se zaključi:
31.05.2020

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.