Še nerojeni otročiči odigrali nogometno tekmo

Mojca Koren Lapajne
Sobota, 11. junij 2016, 5:29
Image
nogomet v trebuhu
15. Evropsko prvenstvo v nogometu bo pred televizorje prikovalo mnoge može, fante, dečke, pa tudi predstavnice nežnega spola. Da nogomet lahko igrajo tudi že otroci pred rojstvom, pa najbrž še niste slišali. Vas zanima, kako?

Deset malih nogometašev v maminih trebuhih, vse v 28. tednu življenja, ko otročički že zares brcajo, so razdelili v dve ekipi. Njihovim mamicam so na trebuščke namestili senzorje gibanja in jih povezali s simulacijskim programom. In na zaslonu se je pojavila prava nogometna tekma!

Tako mame kot očetje so v tekmi očitno uživali, kot pravi navijači glasno navijali in se ob tem zabavali.

Simpatični video je bil sicer posnet z marketinškim namenom, kot spodbuda za vpis v nogometno šolo profesionalnega kluba Estudiantes De Caracas iz Venezuele.

Zanimivo je, da novica prihaja iz države, kjer ljudje v zadnjem času trpijo hudo pomanjkanje pod vladavino socialističnega režima. Morda jim v težkih trenutkih ravno v Južni Ameriki tako zelo priljubljen malo olajša vsakodnevne skrbi.

Venezuelska nogometna reprezentanca sicer v teh dneh zelo uspešno nastopa na Copa America, južnoameriškem nogometnem prvenstvu. V prvih dveh tekmah je zabeležila zmagi proti Jemajki in Urugvaju.

Vsem nogometnim navdušencem in navdušenkam želimo veliko veselja in užitkov ob spremljanju Evropskega nogometnega prvenstva 2016!

Vir: babble.com

 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.