Priznanje: v cepivih prisoten virus HIV in virusi raka

Maja Vovk
Piše: Maja Vovk
Ponedeljek, 23. januar 2012, 13:31
Image
cepljenje4

Znanstvenik farmacevtskega podjetja Merck dr. Maurice Hilleman priznal prisotnost virusov SV40, HIV in virusov raka v cepivih.

Eden izmed najbolj uglednih znanstvenikov za cepiva na posnetku odkrito priznava, da so bila cepiva, namenjena Američanom, kontaminirana z virusi levkemije in raka. Na posnetku je slišati tudi smeh kolegov, ki so se temu dejstvu smejali.

V posnetku se dr. Maurice Hilleman spominja šale, da bodo zaradi cepiv, ki so polna virusov, zmagali na olimpijskih igrah, ker bodo Rusi "polni tumorjev". Torej so vedeli, da cepiva povzročajo raka pri ljudeh.

»Pri tem ne gre za teorijo zarote«, so besede iz ust vrhunskega Merckovega znanstvenika, ki ni imel pojma, da se pogovor snema in da se bo intervju kdaj pojavil na internetu. Ko so ga vprašali, zakaj to ni prišlo v javnost, je odgovoril "To je očitno da ni, to so znanstvene zadeve znotraj znanstvenih krogov".

V intervjuju, ki si ga lahko preberete tu in ogledate na spodnji povezavi, se na ves glas smejijo, ko ugotovijo, da je dr. Maurice Hilleman prinesel virus HIV v državo.

 

Vir: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor