Otroka za predsednika!

Torek, 10. marec 2015, 16:26
Image
kid 1

Vsi vemo, kako zabavni so lahko pogovori z otroki. Zdaj si pa zamislite, kako zabavno bi šele bilo, če bi otroka imeli kar za predsednika države! Z malim Kid presidentom je to vsaj za par minut tudi uresničljivo.

Odkar je 11-letni Robby Novak leta 2012 objavil svoj prvi video, ki je mešanica humorja in navdušene motivacije, ga preko spleta spremljajo milijoni gledalcev. »Vsakdo se lahko do drugega obnaša, kot da ima vsak dan rojstni dan,« je eden izmed predsedniških nasvetov malega junaka. Njegova najljubša beseda je AWESOME!

 

Takšne drobne modrosti so plod sodelovanja med Robbyjem in njegovim svakom Bradom. Prvi stoji pred, drugi pa za kamero. Zabavni otroški predsednik je v svojih serijah že intervjujal zvezdnike in se celo srečal z ameriškim predsednikom Obamo. Še vedno pa večina posnetkov nastane v Bradovi domači hiši.

Snemanja, ki so polna smeha, režira starejši Brad, ki Robbyju zastavlja vprašanja ali ga kako drugače vodi skozi kratke tematske filmčke. Malemu predsedniku je zabava pisana na kožo, zato improvizirane oddaje pogosto popestri s plesom. Kakorkoli že, če potrebujete sprostitev, bo zgornji video kot nalašč za vas.

kid 2

Vir: kidpresident.com

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.