Odpoved napisal kar na torto

Tilen Mlakar
Sreda, 17. april 2013, 13:00
Image
Mr Cake

Britanec se je ob rojstvu otroka želel bolj posvetiti družini in delu, ki ga je zares veselilo, zato delodajalcem podal svojo odpoved. Na torti.

 

Včasih nas rojstvo otroka spomni na to, kaj je v življenju resnično pomembno. Tako je bilo tudi s Chrisom Holmesom, ki je bil zaposlen na londonskem letališču Stansted. Želel se je posvetiti svoji družini in peki tort, ki ga je veselila bolj kot katerokoli drugo delo. A poskrbel je, da je njegov odhod minil v prijateljskem vzdušju, hkrati pa so si ga njegovi sodelavci še kako zapomnili.

Chris je sodelavcem in šefom v spekel torto, ki je hkrati služila za njegovo odpoved. Njena fotografija je v nekaj dneh obkrožila vsa družabna omrežja in spletne medije. Takole je zapisal:

»Danes je moj 31. rojstni dan in ko sem pred kratkim postal oče, sem se zavedel, kako dragoceno je življenje in kako pomembno je, da svoj čas izkoristim za nekaj, kar osrečuje mene in ljudi okoli mene.

Zato dajem odpoved, da bi lahko svoj čas in energijo posvetil svoji družini in svojemu poslu s tortami, ki je v zadnjih nekaj letih lepo napredoval.

Organizaciji in kolegom v prihodnje želim vse najboljše, ob tem pa vas spominjam, da če boste uživali v tej torti, jih lahko še več naročite na www.mrcake.co.uk

Pa naj še kdo reče, da se ne da ubiti več muh na en mah!

Povzeto po: huffingtonpost.co.uk

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.