Glasbeni hit z jasnim sporočilom: »Za vajin zakon se je vredno boriti!«

Mojca Koren Lapajne
Sobota, 15. julij 2017, 5:18
Image
fight for our marriage
Glasbenica Joyce Im Bartholomew s Floride s svojimi pesmimi osvaja poslušalce z vsega sveta. Besedila njenih pesmi sežejo do srca in imajo globoka sporočila.

Enega njenih zadnjih hitov z naslovom “Fight For Our Marriage” (Za najin zakon se borim) si je do danes na spletu ogledalo že skoraj osem milijonov ljudi.

Besedilo pesmi govori o vzponih in padcih skozi leta zakona – o prepirih, o razlikah med zakoncema, o soočanju z zdravstvenimi težavami drug drugega, o prizadetosti, ki jo povzročimo drug drugemu.

“Navdih za pesem sem dobila tako iz najinega dolgoletnega zakona kot iz zgodb ljudi, ki tako hitro obupajo nad svojim odnosom,” pravi Joyce. “Spoznala sem moč, s katero Jezus zdravi naše odnose, ko gredo skozi brezup ali celo sovraštvo. Toda če zmoremo odpustiti, sprejeti in ljubiti, zakon postane močnejši.”

Če zmoremo odpustiti, sprejeti in ljubiti, zakon postane močnejši.

S pesmijo želi spodbuditi pare, da ne bi obupali nad svojim zakonom. Želi si, da bi se potrudili, da družine ostanejo skupaj. Da ne bi pozabili svojih poročnih zaobljub. Da bi se za svoj zakon in za ljubljene osebe borili.

Joyce je zelo aktivno vključena tudi v gibanje za življenje (pro-life).

Med drugim je tako posnela tudi pesem “What was your name” (Kako ti je bilo ime), ki govori o obžalovanju glede odločitve za splav.

Ostalim pesmim lahko prisluhnete na njeni spletni strani joyceimbartholomew.com. Naj vas poživijo!

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

18. oktober 2019 ob 17.30

Sveti Duh pri Škofji Loki, Ljubljana, Sveti duh, Nova Gorica,
Maribor