Festival družin letos že v soboto

Uredništvo iskreni.net
Torek, 28. maj 2013, 5:16
Image
rogla igre

Do letošnjega Festivala družin je še manj kot tri tedne! Po lanski izredno uspešni izvedbi v sončnem junijskem vremenu se znova vračamo na Roglo.

Največja novost 7. Festivala družin je, da bo prvič potekal dva dni: ne samo v nedeljo (16. junija), ampak tudi že v soboto (15. junija). Sledili smo pobudam mnogih družin, za katere je vožnja do Rogle samo za en dan kar podvig in ki so si zaželele na Rogli tudi prespati.

Sobota bo nekaj posebnega

Predvsem mnogi prostovoljci, ki so v teh letih pomagali ustvarjati Festival družiin, lahko potrdijo, da je nedeljsko festivalsko doživetje čisto drugačno, če imaš možnost občutiti tudi že vzdušje sobotnega dne.

Tako smo za družine v soboto pripravili res zanimiv program. Že od ranega jutra bo mogoče priti na Roglo. Dopoldne bo namenjeno sprehodom v naravi in postavitvi tabora. Prav ste prebrali: "tabora"! Družine, ki so bo zaželele res pristnega vzdušja, bodo lahko s sobote na nedeljo taborile. Za vse druge pa bo na voljo ugodna ponudba apartmajev in hotelske nastanitve.

                                                   

skakanje v vreci fd 2012

Popoldne ob treh se bo začel športno-zabavni program. Pripravljene bodo različne igre in tekmovanja med družinami in za različne generacije. Še posebej zanimiva bosta tek očetov z otroki (v naročju, za vrato, pod pazduho ...) in tek bosih mamic (alternativa teku s petkami ...) - seveda za tiste, ki se bodo opogumili, opogumile ...

Večerni sobotni program

Pozno popoldne se bo športno vzdušje umirilo. Ob 18.00 nas bo obiskal gost, s katerim je vedno zanimivo poklepetati - Gregor Čušin. Z voditeljem Matjažem Merljakom bosta na humoren način spregovorila o družini, zakonu in vzgoji.

Sledil bo gotovo za otroke najbolj zanimiv del dneva - večer ob tabornem ognju s pesmimi, igrami ter preprostim opazovanjem in umirjanjem. Po 21h bodo otroci povabljeni, da zaspijo, starši pa bodo lahko izrabili še kak trenutek za klepet ali udeležbo pri maši ob 21.30.

Ugodne možnosti nočitve na Rogli

V sodelovanju s turističnim središčem Rogla smo pripravili ugodne možnosti prenočevanja s soboto na nedeljo. Najcenejša možnost je v šotoru (18 EUR). Če je šotorjenje za vas preveč pustolovsko, se lahko namestite v apartmajih 2+2 (55 EUR), apartmajih 2+4 (70 EUR) ali v hotelu 1 / 2+1 (70 EUR). Podrobnosti si lahko ogledate na http://www.festival-druzin.si/nocitev-in-ponudba.


sotor festival druzin 2013

Seveda pa bo sobota le ogrevanje za osrednji festivalski dan v nedeljo. Tudi če v soboto ne boste mogli priti, ste seveda povabljeni, da se pridružite nedeljskemu rajanju, ko bo Festival družin postregel s še bolj raznovrstnim programom, ki si ga lahko ogledate tukaj!

V vsakem primeru pa vas vabimo, da se za udeležbo na festivalu družin čimprej prijavite nahttp://www.festival-druzin.si/.

 

 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.