Novost: berite iskreni.net brez oglasov!

Uredništvo iskreni.net
Ponedeljek, 23. april 2018, 18:25
Image
Ustvarjenje in upravljanje spletnega portala, kot je iskreni.net, seveda ni zastonj.

Portal iskreni.net nima drugega vira za kritje stroškov, kot vas, drage bralke in bralci. Pomagate nam lahko na dva načina:

  • Neposredno, z donacijo. To je daleč največji finančni vir za portal iskreni.net. Prav v tem času poteka pomladna donacijska akcija, v kateri lahko darujete.
  • Posredno, s tem da gledate in klikate oglase iz sistema Google AdSense, ki se prikazujejo na strani. Doslej je bil to malenkostni vir financiranja portala.

Za vse naše donatorje smo pripravili na novem portalu novost. V zahvalo za podporo vam omogočamo branje brez oglasov.

Še več: v začetnem obdobju to možnost ponujamo tudi vsem, ki boste NA NOVO sprejeli v svoj poštni nabiralnik naše redne tedenske E-novice Iskreni, ki prinašajo izbrane vsebine iskreni.net in domovina.je, informacije o programih Iskreni in Festivalu družin ter izbrane izdelke iz trgovine Iskreni.

Kako pridem do ugodnosti branja brez oglasov?

Preprosto.

Gumb v desnem zgornjem kotu portala vam kaže, ali so oglasi vključeni ali ne. S klikom na gumb nakažete, da ga želite izlopiti. Odprl se vam bo obrazec, ki vas bo vodil naprej in vam omogočil prijavo na E-novice Iskreni.

Zakaj moram za branje brez oglasov biti prijavljen na portalu?

Ko se boste uspešno prijavili na E-novice iskreni, vas bo obrazec povabil še, da se prijavite na portal z vašim e-mailom in geslom (če še niste registrirani, pa vas seveda najprej vabimo k registraciji). Spletna stran vas bo tako prepoznala in vam izklopila oglase, kar se bo odrazilo tudi na gumbu »Oglasi«.

Seveda se morate na portal prijaviti z istim e-mailom, na katerega prejemate E-novice Iskreni.

Ko boste prijavljeni, lahko v svojem profilu poljubno nastavite različne vrste prejemanja E-novic Iskreni.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.