Iskreni, Zavod Iskreni in ... skupnost Iskreni!

Uredništvo iskreni.net
Četrtek, 12. april 2018, 8:25
Image
Novo ime, nova podoba, nove različice ... s predstavitvijo novega portala iskreni.net na zadnji aprilski dan leta 2018 se je res zgodilo kar precej sprememb.

Morda izgleda na prvi pogled malo komplicirano, ampak v resnici sploh ni.

Iskreni: temeljna sprememba je, da smo vse naše dejavnosti želeli združiti pod eno ime, pod eno blagovno znamko. In to je Iskreni. Pol letih, ko je bila v našem imenu spletna označba »pikanet«, smo jo odstranili, da naše ime zdaj bolj izraža vso širino našega delovanja.

Zavod Iskreni: je uradno ime ustanove, pravne osebe, preko katere poteka poslovanje in izvajanje naših dejavnosti. Zavod Iskreni je s prenovo portala iskreni.net dobil tudi pregledno predstavitveno spletno stran. Ker je Iskreni tudi samostojno ime, se odslej piše z veliko začetnico.

Skupnost Iskreni: je skupnost družin, ki je v aprilu 2018 prevzela ustanoviteljstvo Zavoda Iskreni iz rok prvega ustanovitelja Igorja Vovka. Ob prenovi portala in spremembi imena smo jo prvič predstavili javnosti. Več o skupnosti družin Iskreni si lahko preberete tukaj. Ker besedna zveza »skupnost Iskreni« ni uradno ime, se beseda »skupnost« piše z malo začetnico.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Čudovita princesa (9. do 12.)

4. oktober 2019 ob 17.30

Ljubljana, Slovenj Gradec, Sveti duh, Nova Gorica, Maribor,
Cerklje na Gorenjskem