Iskreni, Zavod Iskreni in ... skupnost Iskreni!

Uredništvo iskreni.net
Četrtek, 12. april 2018, 8:25
Image
Novo ime, nova podoba, nove različice ... s predstavitvijo novega portala iskreni.net na zadnji aprilski dan leta 2018 se je res zgodilo kar precej sprememb.

Morda izgleda na prvi pogled malo komplicirano, ampak v resnici sploh ni.

Iskreni: temeljna sprememba je, da smo vse naše dejavnosti želeli združiti pod eno ime, pod eno blagovno znamko. In to je Iskreni. Pol letih, ko je bila v našem imenu spletna označba »pikanet«, smo jo odstranili, da naše ime zdaj bolj izraža vso širino našega delovanja.

Zavod Iskreni: je uradno ime ustanove, pravne osebe, preko katere poteka poslovanje in izvajanje naših dejavnosti. Zavod Iskreni je s prenovo portala iskreni.net dobil tudi pregledno predstavitveno spletno stran. Ker je Iskreni tudi samostojno ime, se odslej piše z veliko začetnico.

Skupnost Iskreni: je skupnost družin, ki je v aprilu 2018 prevzela ustanoviteljstvo Zavoda Iskreni iz rok prvega ustanovitelja Igorja Vovka. Ob prenovi portala in spremembi imena smo jo prvič predstavili javnosti. Več o skupnosti družin Iskreni si lahko preberete tukaj. Ker besedna zveza »skupnost Iskreni« ni uradno ime, se beseda »skupnost« piše z malo začetnico.

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Kako biti sočuten in odločen starš uporniškemu najstniku?

22. do 24. november 2019

Stella Maris,
Strunjan

Čudovita princesa (9 do 12 let)

22. november 2019 ob 17.30

Maribor, Kobarid,
Ljubljana